BIST 10.170
DOLAR 32,36
EURO 34,68
ALTIN 2.388,70
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

En büyük Porsche merkezi İstanbul'da açıldı!

Doğu Avrupa'nın en büyük Porsche Merkezi İstanbul'da açıldı.

Abone ol

Orta ve Doğu Avrupa'nın en büyük Porsche merkezi Maslak Doğuş Center'da hizmete girdi. 10 milyon lira yatırımla devreye giren Doğuş Oto Porsche Showroom'da aynı anda 14 araç birden sergilenebiliyor.

MACAN İLK KEZ TANITILDI
Açılış töreninde Porsche'nin yeni kompakt SUV modeli Macan da Türkiye'de ilk kez görücüye çıktı. Doğuş otomotiv İcra Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu, yılda 200 Porsche satmayı düşündüklerini söyledi. Sektörü de değerlendiren Bilaloğlu, Merkez Bankası ve BDDK'nın önlemlerinin etkisiyle pazarda yüzde 20 daralma beklediklerini söyledi ve şöyle devam etti: "Şu an tüketicilerin bu yeni dünyaya nasıl adapte olacağını izliyoruz. Mart ayı sonunda daha net belli olacaktır daha net etkisini görebileceğimizi düşünüyoruz."

BEIER: TÜRKİYE'YE GÜVENİYORUZ
Porsche satış ve pazarlamadan sorumlu icra kurulu üyesi Bernhard Beier ise Türkiye'nin potansiyeline güvendiklerini kaydetti. Beier , "Son birkaç yıl Porsche için gerçekten çok başarılı geçti. Dünya genelinde geçtiğimiz yıl 163 bin araç satışı gerçekleştirdik, Türkiye de buna 518 adetlik bir katkı yaptı, bir önceki yıla göre satışlar Türkiye'de yüzde 5 oranında arttı. Türkiye pazarında çok büyük bir potansiyel var. Doğuş oto gibi güçlü bir ortakla çalıştığımız için çok mutluyuz" dedi.