BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Hasan Cemal'den o geline şok benzetme

Gezi eylemlerinde Kabataş'ta saldırıya uğramadığı iddia edilen görüntüler sonrası Zehra Develioğlu, Hasan Cemal'in hedefindeydi.

Abone ol

Gazeteci yazar Hasan Cemal, Kabataş'ta saldırıya uğradığını iddia eden Zehra Develioğlu için Fadime Şahin benzetmesi yaptı...

Kanal D'nin tacize ve şidddete maruz kalmadığını gösteren görüntüler olay oldu. Medyanın bir bölümü başörülü kadını yalan söylemek ve Başbakan Erdoğan'ı da konuyu istismar etmekle suçladı.

Develioğlu'nun açıklamaları ve darp edildiğini gösteren Adli Tıp raporu bazı kesimleri inandırıcı bulunmadı. İşte onlardan birisi de Hasan Cemal'di. Bugün TV'de bir programa konuk olan Hasan Cemal, şoke eden suçlamada bulundu.

"28 ŞUBAT'TA ASKERİN FADİMESİ VARDI"

Cemal, görüntüleri yorumlarken "28 Şubat'ta da askerin Fadime'si vardı" dedi.

Bu sözler üzerine moderatör Erkam Tufan "çok ağır olmadı mı" diye konuştu.

Hasan Cemal ise ısrar etti: "28 Şubat'ta askerin Fadime'si yok muydu? Bugün de burada kullanılan bir durum var."

30 SANİYEDE NELER OLURDU?

Türkiye gazetesi yazarı Yıldıray Oğur, pazar günkü yazısında Kabataş görüntüleri için böyle yazmıştı:

17 Aralık’tan sonra tasfiye edilmeye çalışılan Emniyetçilere ve onlara paralel muhabirinin eliyle 9 ay sonra kaydın sızdırıldığı Kanal D’ye kulak verelim:

“19:48:15′de 10-15 kişilik bir başka grup geliyor. Develioğlu’nun yanında 30 saniye kadar duraklıyorlar. Polise göre burada söz dalaşından dolayı bir hareketlilik oluyor. Grup 19.50′de görüntüden uzaklaşıyor. Çevrede yine bir olağanüstülük gözlenmiyor. Kabataş iskelesinin güvenlik görevlileri de normal işlerine devam ediyor.”

Alıcılarınızla oynamayın. O sataşma sesini sadece polisler ve Kanal D’ciler duymuşlar. 30 saniyecik kalabalık yanında kalmış Z.D. ve kızının. Sadece 30 saniye.

Saatlerinizi ayarlayın ve 30 saniyede başınıza gelebilecekleri hesap edin. Süreniz bitti? Hayatta olanlarla devam edebiliriz.

Üç tane tırnak kadar sıyrık, üç beş tane bilye kadar morluk. Aramızda lafı mı olur. Gezicilerin elinin kiri o. İki tane de küfür etmişlerse 25 yaşındaki bir kadına, zamanın ruhuna vermek lazım."

kabatas.jpg
GEZİ'NİN KABATAŞ ZEHRA DEVECİOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU (TIKLA İZLE)

  zaman.20140217082005.jpg

kabataş-zehra-devecioğlu-görüntüleri.jpg
GEZİ'NİN KABATAŞ ZEHRA DEVECİOĞLU GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI (TIKLA İZLE)