BIST 10.895
DOLAR 32,20
EURO 34,97
ALTIN 2.506,10
HABER /  GÜNCEL

Emniyet ve Jandarma'ya roketli saldırılar!

PKK, Karınca Jandarma Karakolu ve Hani İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı düzenledi.

Abone ol

Diyarbakır'ın Hani İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Bitlis-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan Karınca Jandarma Karakolu'na PKK'lılar tarafından roketli saldırı yapıldı.

Edinilen bilgilere göre, bir grup PKK'lı terörist tarafından Hani İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı yapıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıya güvenlik güçleri anında karşılık verdi. Bunun üzerine çatışma çıkarken, terörist grup kaçtı. Teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

JANDARMA KARAKOLUNA ROKETLİ SALDIRI

Bitlis-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan Karınca Jandarma Karakolu'na bu akşam saatlerinde bir grup PKK'lı tarafından roketatar ve otomatik silahlarla saldırı düzenlendi.

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, saldırı bugün saat 18.30 sıralarında Bitlis merkeze yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunan Karınca Karakolu'na yönelik yapıldı. Valilik otomatik silah ve roketatarlı saldırıya askerlerin de karşılık vermesi üzerine 25 dakika kadar süren çatışma çıktığını, terörist grubun kaçtığını bildirirken can veya mal kaybı olmadığı, bölgede kapsamlı operasyon başlatıldığı bildirildi.