BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,68
ALTIN 2.404,30
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Akdoğan'dan HDP'ye terör tepkisi!

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP'nin Meclis olağanüstü toplansın çağrısına, twitter hesabından cevap verdi.

Abone ol
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Dağlıca saldırısı sonrası AK Parti hükümetine müzakere çağrısı yapan HDP'ye tepki gösterdi. Halkın sağduyusunun, kirli oyunları boşa çıkaracağını söyleyen Akdoğan, "Devlete seslenenler, eli kanlı teröristlere tepki gösterme erdemini sergileyemiyorlar" diye konuştu.

Yalçın Akdoğan, HDP'nin "Müzakereyle çözemeyeceğimiz hiçbir konumuz yoktur. Meclis derhal olağanüstü toplantıya çağrılmalı, sorunlara siyasetle çare aranmalıdır" çağrısına cevap verdi. Twitter'dan açıklama yapan Akdoğan, Dağlıca'da şehit düşen 16 TSK personel için başsağlığı diledi, bu süreçte terör örgütünün dezenformasyonuna ve yalan haberlerine itibar etmeyen basın mensuplarının sorumlu davraldığını kaydetti.

HDP'nin Meclis toplansın çağrısına da tepki gösteren Akdoğan, "Terörün hedefi kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimizdir.Halkımızın sağduyusu, basiret ve soğukkanlılığı bu kirli oyunu boşa çıkaracaktır. Konuşarak çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur diye devlete seslenenler eli kanlı teröristlere tepki gösterme erdemini sergileyemiyorlar." diye konuştu.

akdogan.20150907205935.jpg