BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.428,90
HABER /  GÜNCEL

Emniyet Müdürüne Rambo tokadı!

Erzurum'un Rambosu onlarca polisin arasından sıyrıldı ve Emniyet müdürüne okkalı bir tokat attı. Olayın gerisi şöyle gelişti;

Abone ol

Erzurum'un Rambosu olarak bilinen Burhanettin Narin (36), çevreye verdiği rahatsızlıktan dolayı kendisini karakola götürmeye çalışan Yakutiye İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Bilsen'i tokatladı.

Tokatla bir anda neye uğradığını şaşıran Emniyet Müdürü Bilsen, sakin ve olgun tavrını koruyarak Narin'e herhangi bir sert müdahalede bulunmadı.

Yenikapı Caddesi üzerinde dün (Perşembe) akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Emniyet Müdürlüğü'nün 155 numaralı telefonunu arayan vatandaşlar, Rambo Burhanettin'in çevreyi rahatsız ettiğini bildirdiler. Olay yerine giden Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yakından tanıdıkları Burhanettin Narin'i sakinleştirmeye çalıştılar.

EMNİYET MÜDÜRÜNE TOKAT

Geçen yıl 2 polisi bıçaklayan Narin'in çevresi kısa sürede iki otobüs dolusu polisle sarıldı. Yaklaşık 90 polisin bir anda etrafını çevirdiği Narin, saldırganlaşmaya başlayınca içerisine uyku ilacı atılan kola verilerek sakinleştirilmeye çalışıldı. Hastaneye götürülmesi konusunda ikna edilmeye çalışılan Narin, aniden sinirlenerek elindeki 2 içecek kutusunu fırlatmaya başladı. Narin, bu sırada kendisine yaklaşan Yakutiye İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Bilsen'e sert bir tokat attı. Çevrede toplanan vatandaşların meraklı gözlerle baktığı olayda yediği tokadın etkisiyle şoke olan Emniyet Müdürü Bilsen, hiç bir şey olmamış gibi davrandı.

ŞİDDETLE KARŞILIK VERMEDİ

Olgunluğunu bozmayarak tokata karşılık vermeyen Emniyet Müdürü Bilsen, polislerin müdahale etmesine de izin vermedi. Bir süre sonra oturduğu kaldırımdan kalkarak yürümeye çalışan Narin, birkaç adım attıktan sonra ilacın etkisiyle yere yığıldı. Olay yerinde hazır bulunan 112 acil servis ambulansıyla Palandöken Hastanesi'ne götürülen Burhanettin Narin, tedavi altına alındı.

O ANLARIN FOTOĞRAFLARI

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]