BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,77
ALTIN 2.488,98
HABER /  GÜNCEL

Karınla yattım kızınla da yatarım!

İki adam konuşmak için karşı karşıya geldiler. Ama "karınla yattım, kızınla da yatarım" sözü kan döktü!

Abone ol

Bursa'da boşandığı karısının, internette chat yaparken tanıştığı komiser sevgilisi Murat Kaçar'ı 3 kurşunla öldüren 10 çocuk babası Sıddık A. (57), "Amacım öldürmek değil, evimi kurtarmaktı" dedi.

Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Kasten adam öldürmek" suçundan hakim önüne çıkan Sıdık A., eşiyle, babasından kalan maaşı alabilmesi için anlaşmalı boşandığını iddia etti.

Tüm mal varlığını da karısının üzerine yaptığını söyleyen Sıddık A., ancak karısının tanıştığı komisere evini verdiğini öğrendiğini, bunu konuşmak için komiserle buluştuğunda olayın yaşandığını savundu.

"KARINLA YATTIM KIZINLA DA YATARIM"

Öldürdüğü Murat Kaçar ile buluştuklarında kendisinden bira almasını istediğini anlatan A, "Ben de 'Sen nasıl bir adamsın?' dedim. Daha sonra bana ağza alınmayacak küfürler ederek, 'Karınla yattım. Kızınla da yatarım' diye bağırıp kafa attı.

"AMACIM ÖLDÜRMEK DEĞİLDİ"

Karşı koymak istedim. Silahımı çıkarttım. Ağzına mermiyi vermek istediğim sırada tutukluk yaptı. Boğuşmaya başladık. Bu sırada silah ateş aldı. Benim amacım öldürmek değil, evimi kurtarmaktı. Kazayla oldu" diye konuştu.

KOMİSERİN EŞİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Öldürülen Murat Kaçar'ın eşi Hülya Kaçar ise sanıktan şikayetçi oldu. Duruşma ertelenirken, Murat Kaçar'ın eşi Hülya Kaçar ile Sıddık A.'nın yakınları arasında adliye önünde çıkan tartışmayı polis yatıştırdı. Hülya Kaçar, kocasının anlatıldığı gibi biri olmadığını belirterek, sonuna kadar mücadele edeceğini öne sürdü.

Öldürülen Murat Kaçar, Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde görevliyken olaydan 3 ay önce dolandırıcılık soruşturması kapsamında açığa alınmıştı. (AHT)