BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Emlakçılardan Gandi'ye açık teklif!

Kılıçdarnoğlu'nun Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bulunan havuzlu villası için emlakçılar sıraya girdi.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, gündeme getirdiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarnoğlu'nun Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bulunan havuzlu villası için emlakçılar sıraya girdi.

İçmeler mevkisinde bulunan 19 dubleks villadan oluşan 'İpekkum' adlı yapı kooperatifindeki villası için emlakçılar sırada.

CHP Genel Başkanı'nın bankadan kredi alarak aylık bin 500 lira taksiti olan villayı ödemekte zorlandığı için satmaya hazır olduğunu belirtmesinden sonda Edremit körfezindeki emlakçılar villayı satmak için yarışa geçti. Akçay'da Soma Emlak'ın sahibi Erhan Demirel, son günlerde basında adı duyulan SS İpek Kum Yapı Kooperatifindeki CHP Genel Başkanı Kermal Kılıçdaroğlu'nun villasını satmak için ben talibim. Hemen izin versinler gece bile olsa gider satılık tabelasını asarım."dedi.

"Bugüne kadar 163 bin TL civarında ödeme yaptığını ancak herhangi bir kâr almadan satarım" diyen Kılıçdaroğlu için SS. İpekkum Yapı Kooperatif ortaklarından 22 dönem CHP Balıkesir Milletvekili Kemal Deveciler, "Son günlerde basında bir villa çıktı gidiyor. Herkes böyle bir ev alabilir. Ama satılık olup olmadığından benim haberim yok bende gazeteden okudum." dedi.