BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Eli en açık belediye başkanı

Üsküdar Belediyesi Mardin'de Anaokulu açtı. Açılışa katılan belediye başkanı cüzdanını açtı ve halk oyunu oynayan çocuklara bakın ne kadar harçlık verdi?

Abone ol

Üsküdar Belediyesi tarafından kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi Mardin'de anaokulu yaptırdı. Belediye Başkanı Mustafa Kara, cüzdanını çıkardı ve açılış töreninde halkoyunu oynayan öğrencilere 100'er dolar harçlık verdi.

Hürriyet'in haberine göre Mardin’deki anaokulu açılışında 9 yaşındaki hala-dayı çocukları Edanur Gümüş ile Bedii Akhun’un yerel giysileriyle karşılıklı oynadıkları “Reyhani” protokolü mest etti.

Üsküdar Belediyesi tarafından kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) Başkanı Saadet Gülbaran, hayırsever vatandaşların desteğiyle yaptırılan ve 50 bin liraya mal olan anaokulunun açılışına katıldı.

İlkokul 3’üncü sınıf öğrencileri Bedii ile Edanur’un oyununu büyük zevkle izleyen konuklara törene katılan vatandaşlar “Bahşiş vermek lazım” deyince, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara cüzdanına davrandı.

Cüzdanından Türk parası çıkmayan Kara, öğrencilere 100’er dolar taktı. “Bu çok para” diyerek dolarları annelerine götüren Bedii ile Edanur bilgisayar almak istediklerini söylediler. Emine Erdoğan’ın yengesi olan Saadet Gülbaran da çocukların adreslerini sorup bilgisayar göndereceklerini söyledi. Bunun üzerine çok sevinen Bedii, Gülbaran’ı bakan zannedip, sarılarak, “Sizin gibi abla bakan görmedim” dedi.