BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Elektrik kesintisi yollara döktü

Dorukkent mevkii Kaşlı Mahallesi sakinleri elektriklerinin sık sık kesildiğini öne sürerek kahve önünde toplanıp eylem yaptı.

Abone ol

Kesintinin sorumlusu olarak gösterdikleri TEDAŞ'ı protesto eden mahalleli sorunlarını çözüm bulunmasını istedi.

Kaşlı Mahallesi Muhtarı Okan Cesur, 24 saat içinde 4 saat elektriklerinin kesildiğini söyledi. Kesintiler nedeniyle elektrikle çalışan cihazların bozulması nedeniyle vatandaşların mağdur olduğunu ifade eden Cesur, suların da elektriğe bağlı olması nedeniyle kesildiğini anlattı.

TEDAŞ'a dilekçe verdikleri halde soruna çözüm bulamadıklarını anlatan Cesur, "TEDAŞ yetkilileri vatandaşların klima çalıştırması nedeniyle elektriklerin yetersiz geldiğini söylüyor. Vatandaşlarımız elektrik kesintisi nedeniyle Ramazan ayında rahat bir iftar ve sahur yapamıyor. Camide jeneratör olmasa ezanın okunduğunu bile duyamayacağız." diye konuştu.

Cesur, elektrik kesintilerinden Buluklu, Düğdüören mahalleleri ile Camili ve Resul köylerininin de mağdur olduğunu kaydetti.
Muhtar, mahallelerdeki bazı evlerde elektriklerin sık sık kesilmesi nedeniyle bozulduğu iddia edilen elektrikli aletleri gösterdi.