BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.474,24
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

MFÖ'den Samsun'da muhteşem konser

MFÖ'nün Samsun'un Atakum ilçesinde verdiği konser tam anlamıyla müzik ve görsel şölen şeklinde geçti

Abone ol

Türkiye'nin en büyük gruplarından biri olan Mazhar-Fuat-Özkan'ın (MFÖ) Samsun'un Atakum ilçesinde verdiği konser tam anlamıyla müzik ve görsel şölen şeklinde geçti.

Atakum Belediyesi ile Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinden biri olan MFÖ konseri, dün akşam Atakum sahiline kurulan dev sahnede gerçekleştirildi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Türkiye'nin efsane gurubu MFÖ, gerek şarkıları gerek şovları ile kendilerini izlemeye gelenlere tam bir müzik şöleni yaşattı. MFÖ hayranları geceden son derece memnun kalırken, Mazhar-Fuat ve Özkan'ın söylediği tüm şarkılara eşlik ederek konser boyunca dev bir koro oluşturdular. Karadeniz'e gelmeyi çok istediklerini; çünkü buradaki seyircinin kendilerini çok etkilediğini belirten MFÖ üyeleri, "Türkiye ve Avrupa'da pek çok yerde konser verdik ancak Atakum'daki izleyici kadar bizi kimse etkilemedi. Bizi sizle buluşturan Atakum Belediyesi ve Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'ne teşekkür ediyoruz" dediler.

MFÖ üyelerine çiçek sunarak teşekkür eden Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ise, "Bakıyorum üç beş kişi haricinde bütün Samsun burada toplanmış. Atakum'un denizi, kumu, sanatsal ve kültürel etkinlikleri ile adeta bütün Samsun'un ortak yaşam alanı haline gelmesi ne güzel. Bu coşku ve güzellikleri sizlere daha çok yaşatmak için çalışmalarımız sürecek" dedi.