BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.426,20
HABER /  GÜNCEL

Egemen Bağış çok fena yanıldı

Fenerbahçe Kongre Üyesi olan AB Bakanı, Galatasaray sorusu üzerine büyük bir gafa imza attı.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Galatasaray , Arena'da ağırladığı Kopenhag'ı 3-1'lik skorla devirdi. Maçla ilgili görüşü sorulan Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, sarı-kırmızılı temsilcimizi tebrik etmek isterken rakibi karıştırdı.

GALATASARAY, ESTONYA'YI YENMİŞ!

Türkiye 'de top koşturan Avrupa Birliği pasaportuna sahip futbolcuların "yerli statüsünde oynamasına imkan sağlayacak tavsiye mektubunu imzaladığı" yönündeki iddiayı yalanlayan Bakan Bağış'ın, "Bir Fenerbahçe Kongre Üyesi olarak, Galatasaray'ın Estonya karşısındaki galibiyeti herkes kadar beni de sevindirdi. Takımlarımızı destekliyorum. Galatasaray'ın bu başarısı diğer takımlara örnek olsun" sözleri ise şaşkınlık yarattı.

ARJANTİN'DE 'BREZİLYA' TWEETİ

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te yapılan 2020 Olimpiyat Oyunları ev sahipliği oylamasına katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Sunum sonrasında an itibariyle bir enstantane. Brezilya'dan selam ve sevgiler" mesajı ile dikkati çekmişti.

SPOR BAKANI, EFSANELERİ KARIŞTIRMIŞTI

Spor Bakanı Suat Kılıç ise Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Selçuk Yula'nın hayatını kaybetmesi sonrası sosyal medyada büyük tepki çeken bir hata yapmıştı. Öyle ki Bakan Kılıç’ın twitter hesabından paylaştığı fotoğraf, Selçuk Yula’ya değil, Fenerbahçe’nin bir başka efsanesi olan Serkan Acar’a aitti.

fft16_mf1719932.jpeg