BIST 10.092
DOLAR 32,35
EURO 34,66
ALTIN 2.409,15
HABER /  DÜNYA

G.Saray Juventus’a korku saldı

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda, Galatasaray’ın Kopenhag karşısında aldığı 3-1’lik galibiyet İtalyan basınında geniş yer buldu. <br/>İtaly...

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda, Galatasaray’ın Kopenhag karşısında aldığı 3-1’lik galibiyet İtalyan basınında geniş yer buldu.
İtalya’nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazetta Dello Sport, Corriere Dello Sport ve Tuttosport Galatasaray’ın galibiyetiyle ilgili şu yorumları yaptı:

La Gazzetta dello Sport:
Mancini’nin ekibi Danimarkalıları tepetaklak etti ve Juventus’un iki puan önüne geçti. Çok iyi oyunculardan oluşan şampiyon Galatasaray, bir grup vasat oyuncudan kurulu rakibi karşısında beklendiği gibi maçı kazandı. Sarı-kırmızılılar, sadece Juventus’un 2 puan önüne geçmesiyle değil, Sneijder gibi bir oyuncunun orta sahanın solunda oynayarak top rakipteyken pres yapmasının gösterdiği gibi doğru dizilişi bulmasıyla da korku saldı.

Corriere dello Sport:
Mancini Juventus’un önüne geçti. Eski Juventus’lu Felipe Melo’nun Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk golü, bu anlamda onun için iki kez değerli olmalı.

Tuttosport:
Galatasaray şov yaptı, Melo da gol attı. Karşılaşma, Galatasaray için antrenman maçından çok da farklı değildi. Gruptan çıkmak için Juventus’u, İstanbul cehenneminde bir ziyaret bekliyor.
(İHA)