BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Edremit'te zabıtadan turizm bürosu

Belediye Başkanı Tuncay Kılıç’ın talimatı doğrultusunda vatandaşların daha kolay iletişim sağlaması amacıyla açılan ‘Turizm Trafik Zabıta Bürosu’ açıldı.

Abone ol

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Gazicelal, Tuzcumurat ve Cumhuriyet mahallelerinden sonra, Edremit Belediyesi’nin ‘Trafik ve Turizm Zabıta Bürosu’ Edremit Otogarı’nın önünde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Dışarıdan gelen yerli ve yabancı turistleri yönlendirmek ve bilgilendirmek, şehirler arasında çalışan otobüslerin ve şehir içi çalışan toplu taşıma araçlarının otogar ve durak dışında indirme bindirme yapmalarını engellemek amacıyla kurulan büroda yabancı dil bilen personel hizmet verecek.

Belediye Başkan Vekili Muharrem Terzioğlu, Edremit halkına hizmetlerin devam edeceğini belirterek, “Önümüzdeki günlerde kanalizasyon, yol çalışmaları hizmetlerimizde başlayacaktır. Seçimden önce vermiş olduğumuz sözleri yerine getiriyor ve getireceğiz. Zabıta ekiplerimizin de kendi aralarında birlik ve beraberlik içerisinde olmasını dilerim” dedi.