BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.424,63
HABER /  GÜNCEL

Eda Erdem Dündar kiminle evli eşi Erdem Dündar kimdir çocuğu var mı?

A Milli Kadın Voleybol Takımımız 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi gururlandırırken Filenin Sultanları'da merak konusu oldu. Peki 14 numaralı formayı giyen takım kaptanı Eda Erdem Dündar kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Eda Erdem'in eşi Erdem Dündar sevgilisi var mı?

Abone ol

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları heyecanla devam ederken A Milli Kadın Voleybol Takımımız başarıları ile göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Filenin Sultanları olimpiyatlarda fırtınalar estirirken hayatları da merak konusu oldu. Peki 14 numaralı formayı giyen takımın hırslı oyuncusu Eda Erdem Dündar kimdir, kiminle evli, Eda Erdem kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?

Türkiye arkamızda: Eda Erdem maçın ardından yaptığı açıklamada:

"Bu maç bize ilerleyen günlerde inanılmaz bir artı olacak. Tüm takım arkadaşlarımı ve staff'ı kutluyorum. Çok yoğun bir emek var. Arkamızda Türkiye gibi koca bir ülke var, bizleri seven insanlar var. Bunlar bizi her zaman motive eden şeyler. Takımı mental durumu gayet iyi.

Olimpiyata Çin gibi büyük bir takıma karşı galibiyetle başlıyorsunuz. Ama buradan çıktıktan sonra ayaklarımız yere basacak. Gençlerimize artık elit sporcular olduklarını söyledim. Bu galibiyeti sahadan çıktığımız an tamamen unutacak gençlerimiz" ifadelerine yer verdi. 

Eda Erdem kimdir: Eda Erdem, 22 Haziran 1987 İstanbul doğumlu, orta blokta oynayan Türk voleybol oyuncusudur ve Türkiye Voleybol Kadın A Millî Takım ve Fenerbahçe Opet Takım Kaptanıdır.

Eda Erdem, voleybola 24 Aralık 2000’de Beşiktaş JK altyapısında başladı. 2004 yılında A takıma yükseldi.

Dört sezon oynadığı ve son iki sezonunda da kaptanlığını yaptığı Beşiktaş’tan 2008 yılında Fenerbahçe’ye transfer oldu.

Eda Erdem 2005 yılından bu yana Türkiye A Millî Takım formasını giymektedir ve Türkiye A Millî Takım forması ile 300'den fazla maçta görev almıştır.

2008 yılında geldiği Fenerbahçe Spor Kulübü'nde 12. sezonunda mücadele eden Eda Erdem, Türkiye A Millî Takımı ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nde kaptanlık görevini üstlenmektedir.