BIST 9.066
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,77
HABER /  MAGAZİN

Ece Erken Berkay'ın görüntüleri aşk mı yaşıyorlar işin aslı ne?

Ece Erken ve şarkıcı Berkay arasındaki aşk iddiaları olay oldu. Murat Karabova'nın doğum günü partisinde sürpriz bir şekilde yakınlaştığı hatta öpüştüğü iddia edilen Berkay ve Ece Erken cephesinde açıklamalar geldi. 20 yıllık dost olduklarını söyleyen Ece Erken ve Berkay aşk iddialarına ateş püskürdü.

Abone ol

Şarkıcı Berkay Şahin'in adı son günlerde skandallar ile anılır oldu. Futbolcu Arda ile bir gece külubunde kavga eden Berkay'ın adı yine günlerce konuşulacak bir iddia ile anıldı. Sunucu Ece Erken ile şarkıcı Berkay'ın bir mekanda yakınlaştığı iddia edildi, akılları karıştıran görüntüler basına sızdı. Görüntülere önce Murat Karabova ve Berkay'dan son olarak da Ece Erken'den açıklamalar ard arda geldi.

Şarkıcı Berkay, önceki gece Murat Karabova için sürpriz bir  doğum günü partisi düzenledi. Geceye katılanlar ünlüler arasında en dikkat çeken isimlerden biri de Ece Erken oldu. 

ÖPÜŞME İDDİALARI: Ünlü şarkıcı parti sürerken sunucu Ece Erken’le yakınlaştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde samimiyeti arttıran ikilinin etraftakilere aldırış etmeden öpüştüğü iddia edildi fakat taraflar iddialar asıldız bir 20 yıllık dostuk dediler. 

ÇOK ALKOL ALDILAR: Geceye dair dikkat çeken bir iddia ise geceye yalnız katılan Berkay ile Ece Erken'in çok alkol alması oldu. Hatta mekanda bulunanların iddiasına göre Ece Erken ve Berkay gizli bir yerde darmaş dolaş pozlar verdi.

İLK AÇIKLAMA MURAT KARABOVA'DAN:  Murat Karabova, çıkan görüntülerden sonra Instagram hesabından açıklama yaparak, "Dün gece doğum günüm için bir araya geldiğimiz dostlarıma öncelikle teşekkür ediyorum, değerli arkadaşlarım Berkay Şahin, Ece Erken ben bir çok yakın arkadaşım sohbet eşliğinde eğlendik, var olmayan dedikodular dolaşsa da hepsi hayal ürünüdür. Tüm gece güzel olan. Eğlencemizi tadında bırakan Berkay Şahin erkenden ayrılmıştır. Yan yana doğum günü nedeniyle herkes bir araya gelmiştir Ece Erken özel arabamızla evine kadar bıraktırttık." dedi

BİZİ ARTIK SALIN YETER: Berkay ise ortaya atılan iddiaları ti'ye alarak şimdi de Ece Erken çıktı artık salın bizi sıkıldık diyerek yalanladı. Eşi Özlem Ada Şahin ile birlikte instagram'da story atan Berkay biz Ece ile 20 yıllık dostuz o gece konuşacak çok şeyimiz vardı bizde konuştuk. En fazla kulak kulağa konuşmusuzdur o kadar. Kasıtlı olarak haberler ortalığı atılıyor diyerek yalanladı. 

"YASAL OLARAK GEREKENLERİ YAPACAĞIZ"

Instagram hesabının hikayesi kısmından açıklama yapan Ece Erken, "Lost Atom, Eylem İpek bu sitelere kasıtlı olarak çıkan ve dağılan arkadaşım Berkay ile ilgili çıkan haberleri şimdi gördüm. Yasal olarak gereken ne varsa yapacağımızı bildirmek isterim." dedi.

SİZ DE HİÇ Mİ VİCDAN YOK: İddialara ateş püsküren Ece Erken açıklamalarına devam etti. eceerken
dün geceyi en iyi anlatan görüntü,(Allah büyük )öylesine çektiğim videoyu paylaşıyorum,müziğin sesi!!ve ister istemez yakın bir görüntü...yapımcım @bilalozbilgeve eşi @burcuozbilge ,BERKAY'la sohbet ediyorlar....:)şu yalan,para için,menfaat için,beşeri ilişkileriniz için yaptığınız haberler...değer mi ya insan karalamaya?yarın tüm gelen davetliler,videolarla birlikte hepsi yayında olacak,ben sizi iftiranızla bırakır mıyım sanıyorsunuz??bıktık artık beşeri ilişkilerinizden,birini korumak için diğerine attığınız iftiralardan..bu düzen böyle gelmiş ama böyle gitmez,hiç mi vicdan yok?hiç mi insan telefon açıp sormaz?ayıp ayıp! NOT;twiti atan Tayyar Işıksaçanın açıklaması hikaye kısmında!