BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Düzgün traş olmadı diye intihara kalkıştı

Daha önce bir çok kez intihara kalkıştı. Bugün de berberin kendisini düzgün traş etmediğini gerekçe göstererek canına kıymaya kalkıştı.

Abone ol

Şanlıurfa'da, işsiz olan ve daha önce de birçok kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen bir şahıs, berberin kendisini düzgün tıraş etmediğini söyleyerek, eline aldığı bıçakla 4 katlı bir binanın çatısında yine intihara kalkıştı.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Şehitlik Mahallesi, Şehit Nusret Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın çatısında meydana geldi. İddiaya göre, uzun süredir işsiz olan O.A., elinde bıçak ile çatıya çıkarak etrafa bağırmaya başladı. İşsiz ve evsiz olduğunu, sokaklarda yattığını, kimsenin kendisine yardımcı olmadığını belirten O.A., intihar edeceğini söyledi. Yanına kimseyi yaklaştırmayan O.A.'nın atlayacağını düşünen mahalle sakinleri durumu polise bildirdi.

İhbarın ardından, apartmanın çevresinde önlemler alınırken, bazı polisler çatıya çıkarak genci ikna etmeye çalıştı. Daha önce de birçok kez intihar girişiminde bulunduğu için polislerin tanıdığı O.A., elindeki bıçak ile yanına yaklaşılmamasını söyleyerek etrafa ve berbere tehditler savurdu. Yarı çıplak vaziyette elindeki ekmek bıçağıyla çatıda kendisine yanaşan polisleri tehdit eden O.A., binanın köşesinden kendisini bir süre aşağıya sarkıttı. Meraklı kalabalığın film gibi izlendiği intihar girişiminde O.A'nın bir anlık dalgınlığından yararlanan polisler tarafından çekilerek, aşağı indirildi. Çatıdan indirildiği sırada aşağıda toplanan kalabalığa küfürler yağdıran O.A'yı, 5 polis güçlükle zapt etti. Hazır bekletilen ambulansa konulmak istenen gencin hakaretlerine, kalabalığın tepki göstermesi kısa süreli gerginliğe yol açtı. Kısa süreli arbedenin yaşandığı olayda O.A., ambulansla hastaneye gönderilirken, polis toplanan kalabalığı dağıttı.