BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Duran Adam eylemine dondurmalı tepki

Taksim Gezi Parkı’na destek vermek için ilk olarak İstanbul’da başlayan ardından ülke geneline yayılan ’duran adam’ eylemine Marmaris’ten de...

Abone ol

Taksim Gezi Parkı’na destek vermek için ilk olarak İstanbul’da başlayan ardından ülke geneline yayılan ’duran adam’ eylemine Marmaris’ten destek geldi.
19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda aralarında kadınların bulunduğu 20 kişi, akşam saatlerinde sabit bir şekilde durmaya başladı. Elinde dondurmayla eylemcilerin yanına yaklaşan bir vatandaş, "Onlar durarak eylem yapıyorlarsa ben de yanlarında dondurma yiyerek onları protesto ediyorum" dedi. Sabit şekilde duran ve konuşmayan eylemcilere sorular soran bir kişi ısrarlı sorularına rağmen eylemcilerden cevap alamadı.
Durma eylemine eylemcilerin yanında dondurma yiyerek tepki gösteren kişi, "Olayların nedeni ağaç kesilmesi değil. Bu olayların altında başka nedenler var. Onlar durarak eylem yapıyorsa ben de yanlarında dondurma yiyerek eylem yapıyorum" dedi.
Öte yandan tatillerini Marmaris’te geçiren turistler eylemcileri ilgiyle izledi. Kimi turistler eylemcileri kameralarla cep telefonlarıyla çekerek meraklı bakışlarla izledi. Durma eylemine son veren eylemciler daha sonra dağıldı.
(İHA)