BIST 10.112
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.409,71
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Dünyada ilk defa Facebook'ta!

Her zaman yaptığı çalışmalarında ilkleri ile anılan Anadolu Sağlık Merkezi yine bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Abone ol
Türkiye’nin en yenilikçi ve büyük hastanelerinden Anadolu Sağlık Merkezi, sosyal medyanın günümüzdeki gücünü göz önüne alarak hastalarını Facebook üzerinden bilgilendiriyor. Anadolu Sağlık Merkezi, bunun için Facebook hayran sayfasında “Hekimlerimize Sorun” adlı bir bölüm açarak hastalarının sorularını bu bölümden uzman hekimleri aracılığı ile cevaplıyor.
Uzman hekimlerin hasta sorularını cevapladığı “Hekimlerimize Sorun” uygulamasına ve Anadolu Sağlık Merkezi Facebook hayran sayfasına http://www.facebook.com/AnadoluSaglikMerkezi adresinden ulaşılabiliyor.

DÜNYADA İLK DEFA HASTA SORUNLARINA FACEBOOK ÜZERİNDEN ÇÖZÜM BULUYORLAR

Anadolu Sağlık Merkezi’nin “Hekimlerimize Sorun” uygulaması, Facebook üzerinden hastaların sorularını bir bilgi bankası şeklinde toplayan ve kısa sürede çözüm bulan dünyadaki ilk uygulama olma özelliği taşıyor. Uygulama, organize bir şekilde uzman hekimlerin soruları cevaplaması açısından hastalara en üst seviyede hizmet vermeyi amaçlıyor.

“Hekimlerimize Sorun” uygulamasının ilk kısmında, üyeler anonim olarak sorularını ilgili bölümü seçerek iletiyorlar. Daha sonra bu sorular, Anadolu Sağlık Merkezi’nin uzman hekimleri tarafından çok kısa bir zaman içerisinde organize olarak cevaplanıyor. Ayrıca bu tab sayesinde, üyeler geriye dönük olarak tıbbi bölümlere göre soru-cevap araması yapabiliyor ve hekimlerin verdiği cevabı beğenip kendi duvarlarında paylaşabiliyorlar.

ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ SAĞLIK SEKTÖRÜNÜ İLKLERLE TANIŞTIRMIŞTI

Sosyal medya iletişimini Dekatlon Buzz Sosyal Medya İletişim Ajansı işbirliği ile yürüten ve yenilikçi anlayışıyla diğer sağlık kuruluşlarından ayrılan Anadolu Sağlık Merkezi, daha önce de “Mobil İlk Yardım Uygulaması” ile sağlık sektöründe öne çıkmıştı. Hastalarının iPhone’larına indirip kullanabildikleri bu uygulamada, ilk yardımın temel ilkeleri ve temel yaşam belirtilerinin yanısıra, bayılmalar, böcek sokmaları, solunum yolu tıkanıkları, kırıklar, göze, kulağa ve buruna yabancı cisim kaçması, kanama, yaralanma, havale, zehirlenme, yanıklar ve donmalar, sıcak çarpmalarında ilk yardım konularında ayrıntılı bilgiler yer alıyor ve acil bilgilere çok hızlı bir şekilde ulaşılabiliyordu.