BIST 10.209
DOLAR 32,35
EURO 34,77
ALTIN 2.397,95
HABER /  GÜNCEL

İlişkileri bitiren bu nedenlere dikkat!

İlişkilerin bitme nedenlerini bildiğimiz takdirde, sevdiğimiz kişilerden ayrılmamıza gerek kalmayabilir.

Abone ol

İlişkilerin bitme nedenlerini bildiğimiz takdirde, sevdiğimiz kişilerden ayrılmamıza gerek kalmadan, ilişkilerin bitme nedenleri doğrultusunda yapılmaması veya yapılması gereken şeyleri yaparak ilişkilerinizin bitmesine engel olabilirsiniz.

İlişkilerin bitme nedenleri en çok birlikte yapılan şeylerin sürekli hale gelerek, birlikte yaptığınız şeylerden sıkılmanız ve birbirinizden de sıkılmanıza neden olacaktır. Yaptığınız şeylerin farklı olmasını sağlayın, farklı tekliflerde bulunun ki birbirinizde olduğunuz zamanlarda sıkılmayasınız.

İlişkilerin bitme nedenleri içinde cinsellik konusu da çok önemlidir. Cinsel duyguların birbirinize karşı bitmesi de ilişkilerin bitme nedenleri arasındadır. Cinsel olarak birbirinden uzaklaşan çiftlerin ilişkilerinin bitmesi kaçınılmaz olur. Bu gibi durumlarda seksin faydaları düşünülerek bile olsa cinsel birleşim içerisine girilmesi gerekir. Partnerinizin ilişkiye girmek istemediği durumlarda ise erkekleri tahrik etmenin yolları adına bir şeyler yaparak ateşli bir birliktelik yaşayabilirsiniz.

İlişkiler sadakat eksikliğinden ötürü de bitmektedir. Dışarıda herhangi birine karşı davranışlarınızın sıcak olması, partnerinizin sizin hakkınızda sadakatsiz olduğunuzu düşünmenize neden olacaktır. Bu nedenle o yanınızdayken ve yanınızda olmadığı zamanlarda sadakatinizden ödün vermeyin.

Yalan ilişkilerin bitmesindeki en büyük nedenlerden biridir. Yalan söylediğiniz konu her ne olursa olsun ilişkiye kesinlikle bitirebilir. Eğer karşınızdaki kişinin sizi gerçekten sevdiğine inanıyorsanız yalan söylememelisiniz. Yalan bir kere söylediğinizde karşınızdaki daha sonradan öğrendiğinde ilişkinizde güven duygusunun kalmaması, sürekli kavga durumlarını meydana getirecektir ve birlikteliğiniz sağlam temelleri yıkılmış olacaktır. Bir yalan durumunda tüm ilişkinizin büyüsü bozulacaktır.

Kıskançlıkta ilişkinin bitme nedenlerinden biridir. Aşırı kıskançlık karşınızdaki kişinin boğulmasına neden olarak, kendinizden uzaklaşmasına sebep olabilirsiniz. Kıskançlık seviyenizi normal seviyelerde tutmaya çalışın. Kıskançlık duygusunu abarttığınızda ileride de hastalık haline gelebilir ve ilişkilerinizde normal bir seviye tutturamamanıza neden olur.