BIST 10.175
DOLAR 32,37
EURO 34,70
ALTIN 2.400,46
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Dünya bu oyunu konuşuyor (video)

Modern savaş oyunlarının en iddialısı olduğu öne sürelen Call of Duty Black ops steam satışa sunuldu.

Abone ol

Dünyanın en çok sevilen oyunlarından biri oyarak kabul edilen serinin devamı olan oyun, üzerinden satın alınıp indirilebildiği gibi mağazalardan da kutulu olarak satılmaya başlandı.

Soğuk Savaş döneminde sahne arkasında yaşananları konu edinen oyun, bizleri Ural Dağları, Küba, Vietnam ve nice sürpriz mekanlarda yaşanan operasyonlara dahil edecek. Dönemin silahları da oyunda hazır bulunuyor ve atmosfer tarafsızca oyunculara aktarılıyor.

Yapımcı Treyarch, Modern Warfare 2'den çok iyi ders çıkartarak var olan teknolojinin iyi yanlarını korurken eksik yanları ise giderdi. Çoklu oyuncu bölümünde çok iddialı olan oyunun akıbetinin iyi olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Oyunda yer alan silahlar arasında AK-47, G11 gibi tüfekler; M1911, Makarov gibi tabancalar; Flamethrower, RPG-7 gibi roketatarlar; M60, HK-21 gibi makineli tüfekler bulunuyor.

KOBE BRYANT SİLAHLANDI

Oyun çıkmadan önce Kobe Bryantlı çılgın reklam filmiyle tanıtılmıştı. 18 + işaretiyle satışa konan oyun içerdiği şiddet nedeniyle yoğun eleştiri alıyor. (Kaynak: CNN Türk)