BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.310,20
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Düğün Dernek 2: Sünnet vizyonda işte fragmanları

Düğün Dernek 2: Sünnet filmi sinemalarda. İşte Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in oynadığı ve merakla beklenen Düğün Dernek 2: Sünnet filmi fragmanı ve haberleri..

Abone ol

Düğün Dernek 2: Sünnet filmi vizyona girdi. Gişe rekorları kıran 'Düğün Dernek' filminin ardından çekilen Selçuk Aydemir'in yönettiği ve Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Özdekin ile Devrim Yakut'un oynadığı "Düğün Dernek 2: Sünnet" izleyiciyle buluştu.

Beğeniyle izlenen ilk filmde oğlunu evlendiren Rasim Öztekin'in canlandırdığı "İsmail", ikinci filmde torununu sünnet ettirme telaşına giriyor. Yeni filmde yeniden bir araya gelen ve başlarına olmadık işler çıkaran ekibin giriştiği sünnet düğünü, içinden çıkılmaz bir hal alır.

Düğün Dernek 2 Sünnet, Düğün Dernek 2 Sünnet fragman, Düğün Dernek 2 Sünnet filmi, Dugun Dernek 2 Sunnet fragman ne zaman

Düğün Dernek 2: Sünnet fragmanı

OYUNCU KADROSU

Ahmet Kural - Tüpçü Fikret
Murat Cemcir - Çetin (Çeto)
Rasim Öztekin - İsmail
Devrim Yakut - Hatice
Şinasi Yurtsever - Yılmaz
Cemil Şahin - Camii müezzini
İnan Ulaş Torun - Damat Tarık
Barış Yıldız - Muallim Saffet (Öğretmen)
Erdal Tosun
Ayhan Taş
Pekcan Türkeş

Düğün Dernek 2: Sünnet 2. fragmanı

Düğün Dernek 2: Sünnet - Yumurtanın Sarısı Şarkısı

DÜĞÜN DERNEK 2: SÜNNET GALASI ZORLU'DA YAPILDI

"Düğün Dernek 2: Sünnet" filminin galası Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Galaya katılan filmin başrol oyuncularından Murat Cemcir, heyecanlarının giderek arttığını belirterek, "Birazdan bütün oyuncu, ekip arkadaşlarımız ve seyirciyle beraber filmi izleyeceğiz. Öncesinde can vermezsek heyecandan, filmi izleyeceğiz" dedi.

Oyuncu Ahmet Kural da çekimlerin çok eğlenceli geçtiğini dile getirerek, "Hiçbir sıkıntımız olmadı. Allah'a şükür zamanında bitti. İlkinden daha komik bir senaryo yazdık. Biz de baktık daha komik oldu. Rasim (Öztekin) abi daha komik oynadı. Yetenek varmış hakikaten, iyi ki aramızda" diye konuştu.

Geceye katılan isimler arasında, Yılmaz Erdoğan, Mahsun Kırmızıgül, Seda Bakan ve eşi Ali Erel, Ebru Cündübeyoğlu, Funda Arar,  Berfu Öngören, Erol Köse ve Fulden Çetindoğan, Pakize Suda, Büşra Pekin, Ersay Üner, Oya Başar ve oğlu Umut Kırca, Korhan Herduran, Burak Satıbol, Nevra Serezli, Seda Bakan ve eşi Ali Erel, Hayko Cepkin, Burak Aksak, Ümit Erdim ve Handan Nerdim, Gamze Özçelik ve Pelin Öztekin de vardı.

1200 SALONDA BİRDEN “ÇOK EĞLENECEYUK”

Düğün Dernek 2 Sünnet, seyircili ilk gösteriminin finalinde dakilalarca alkışlandı. Ekip gösterim öncesi olduğu gibi finalde de sahneye çıkarak seyirciyi selamladı.

"ÇOK İYİ BİR FİLM BEKLİYORUM"

Galada konuşan ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, "Çok iyi bir film bekliyorum. İzlemedim filmi. Ben film çekimlerindeydim. Herhangi bir şekilde hiçbir şey seyretmedim. Eğlenmeye çok hazır bir seyirciyim. Onun için geldim" ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin soruları üzerine, kendi filminden de söz eden Erdoğan, "Ekşi Elmalar" filminin geçen hafta bittiğini dile getirerek, "Vizontelelerin akrabası olan bir hikaye. Ben de emekli bir belediye başkanını oynayacağım. Çekim sürecinden çok memnunuz. Sihirli güzel bir çekim süreci oldu. Önümüzdeki sezon vizyona girecek" dedi.

Filmde konuk oyuncu olarak yer alan sanatçı Mustafa Keser ise "Ben bu işin acemisiyim. İlk defa böyle bir filmde oynuyorum. 50 yıldır sahnedeyim. 25 yıldır da televizyondayım. İşin yabancısı değilim. Çekimler gayet güzeldi. Siz de eğleneceksiniz tahmin ediyorum" ifadelerine yer verdi.

İlk gösterimde, hikayenin tamamına seyirciden alınan reaksiyon tüm ekibin yüzünü güldürdü. Ekip, 4 Aralık Cuma günü tüm Türkiye’de 1200 salonda seyirciyle buluşacak.

TURNE TAKVİMİ:

5 ARALIK  CUMARTESİ SALI KÖLN
6 ARALIK PAZAR AMSTERDAM
10 ARALIK PERŞEMBE ESKİŞEHİR
11 ARALIK CUMA BURSA
12 ARALIK CUMARTESİ İZMİR
13 ARALIK PAZAR ANKARA
18 ARALIK CUMA KONYA
19 ARALIK CUMARTESİ ANTALYA