BIST 9.071
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,48
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Sinemalarda bu hafta 6 yeni film vizyonda

Sinemalarda bu hafta bu hafta 3'ü yerli 6 film vizyona girecek. Vizyondaki yeni filmler Düğün Dernek 2: Düğün, Sarmaşık, Dolanma, Aşka Özgürlük, Life ve Macbeth. İşte yeni filmler ve fragmanları

Abone ol

Sinemalarda bu hafta vizyona giren filmler birbirinden iddialı ve çarpıcı sahneleriyle sizleri bekliyor.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta bu hafta 3'ü yerli 6 film vizyona girecek.. Sinemalarda bu hafta Düğün Dernek 2: Düğün, Sarmaşık, Dolanma, Aşka Özgürlük, Life ve Macbeth filmleri yer alacak. İşte yeni filmler ve fragmanları...

Düğün Dernek 2 Sünnet, Düğün Dernek 2 Sünnet fragman, Düğün Dernek 2 Sünnet filmi, Dugun Dernek 2 Sunnet fragman ne zaman

- DÜĞÜN DERNEK 2: SÜNNET

Selçuk Aydemir'in yönettiği ve Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Özdekin ile Devrim Yakut'un oynadığı "Düğün Dernek 2: Sünnet" izleyiciyle buluşacak. 

Beğeniyle izlenen ilk filmde oğlunu evlendiren Rasim Öztekin'in canlandırdığı "İsmail", ikinci filmde torununu sünnet ettirme telaşına giriyor. Yeni filmde yeniden bir araya gelen ve başlarına olmadık işler çıkaran ekibin giriştiği sünnet düğünü, içinden çıkılmaz bir hal alır.

Vizyondaki diğer filmler için bir sonraki sayfaya geçiniz

[page_end]

- SARMAŞIK

Tolga Karaçelik’in yönettiği filmde Nadir Sarıbacak, Kadir Çetin, Hakan Karsak ile Osman Alkaş başrolde oynuyor.

Bir gemide mahsur kalan 6 kişinin yaşadıklarını konu alan filmin hikayesi şöyle:

"Sarmaşık gemisi Mısır'dan yük aldıktan sonra tahliye limanına doğru yola çıkar. Sefer devam ederken geminin armatörü iflas eder ve Mısır'a vardıklarında armatörün liman parasını ödemediği anlaşılır, geminin üstünde haciz vardır. Liman yetkilileri gemiyi kimsenin uğramadığı demirleme alanına çekerler. Mürettebattan gemiyi olası tehlikelere karşı hareket ettirebilecek sayıda kişinin kalması gerektiğini belirtirler. Zabitlerden bir kişi, iki gemici, bir makineci, mutfaktan bir kişi, bir usta gemici ile beraber toplamda altı kişinin gemide kalması gerekmektedir. Pasaportları ellerinden alınan mürettebatın ne zaman biteceği belli olmayan maceraları, Mısır açıklarında böylece başlar. Yolculuğun başında başlayan gruplaşmalar zamanla yerini sert tartışmalara bırakır. Yiyecek ve içeceğin iyice azalmasıyla kavgalar büyür ve gemi insanın insanı avladığı bir alana dönüşür." 

Vizyondaki diğer filmler için bir sonraki sayfaya geçiniz

[page_end]

- DOLANMA

Muhammet Uzuner, Defne Halman, Baran Şükrü Babacan ile Murat Kılıç'ın oynadığı filmin yönetmenliğini Tunç Davut yaptı.

Batı Karadeniz'in bir köyünde kaçak odun keserek dış dünyadan yalıtılmış aile yadigarı bir evde yaşamlarını zorluklarla sürdüren iki erkek kardeş ile bir kadının hikayesini anlatan film, doğaya ve kendilerine yabancılaşan, ilişkileri birbirine dolanan bu üç kişinin umutsuzluklarını sorguluyor. 

Vizyondaki diğer filmler için bir sonraki sayfaya geçiniz

[page_end]

- AŞKA ÖZGÜRLÜK

Başrollerinde Julianne Moore, Ellen Page, Steve Carell ve Michael Shannon gibi oyuncuların bulunduğu filmin yönetmenliğini Peter Sollett üstlendi.

2008 yılında Oscar ödülü alan aynı isimli kısa belgesele dayanan "Aşka Özgürlük", iki kadının toplumda kabul görmeyen ilişkileri nedeniyle, devlete ve önyargılara karşı verdiği mücadeleyi konu alıyor. 

Vizyondaki diğer filmler için bir sonraki sayfaya geçiniz

[page_end]

- LİFE

Anton Corbijn'in yönettiği filmde Robert Pattinson, Dane Dehaan, Joel Edgerton ile Alessandra Mastronardi oynuyor.

 Toronto ve Los Angeles'ta çekimleri yapılan film, 1955 yılında Magnum fotoğrafçısı Dennis Stock'un (Robert Pattinson) Life dergisi için oyuncu James Dean'in (Dane Dehaan) fotoğraflarını çekmekle görevlendirilmesini ve zamanla gelişen dostluklarının hikayesini anlatıyor.

Vizyondaki diğer filmler için bir sonraki sayfaya geçiniz

[page_end]

- MACBETH

Oscar adayı Michael Fassbender ve Oscar ödüllü Marion Cotillard'ın başrollerini paylaştığı filmde; Elizabeth Debicki, Sean Harris, David Thewlis ile Jack Reynor gibi isimler rol aldı. 

Shakespeare'in en önemli eserlerinden birinin başkahramanı olan "Macbeth"i anlatan ve gösterime girdiği ülkelerde oldukça ses getiren film, korkusuz bir savaşçının hırs, ihanet ve ihtiras dolu hikayesini anlatıyor. 

İddialı savaş sahneleriyle daha önceki Shakespeare uyarlamalarından ayrılan filmin yönetmeni Justin Kurzel, hikayenin acımasız tarafına odaklanarak savaşın ve kanın kuralları nasıl değiştirdiğini perdeye taşıyor.