BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.241,53
HABER /  GÜNCEL

Topkapı metrobüs durağında feci kaza

E-5 Karayolu Edirne istikameti Topkapı Metrobüs Durağında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Abone ol

D-100 Karayolu'nda seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil  Metrobüs yoluna girerek o sırada  asfalt çalışması yapan belediye işçilerine çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU

Edinilen bilgiye göre kaza, D-100 Karayolu, Topkapı Metrobüs durağında saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Hasan Polat P.'nin kullandığı 34 UUU 85 plakalı otomobil, Edirne istikametinde ilerlerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkarak Metrobüs yoluna girdi. Bariyerleri aşan otomobil Metrobüs yolunda,  asfaltlama çalışması yapan belediye işçilerinin arasına daldı. Otomobil daha sonra  park halindeki 34 FT 5395 plakalı panelvan minibüse çarparak durabildi. Kazada Hasan Polat P., Emin E., Nihat A. ve Murat H. yaralandı . Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde  kaldırıldı. Kazanın yaşandığı Metrobüs yolunun  bakım nedeniyle bir bölümünün trafiğe kapalı olması ise olası bir faciayı önledi. Kaza haberini alıp olay yerine gelen bazı yaralı yakınları fenalık geçirdi. Fenalaşıp bayılan bir kadına olay yerindeki ambulans ekipleri müdahale etti.
Kaza sebebiyle D-100 Karayolu Edirne istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Kaza yapan araçların kaldırılmasıyla yol trafiğe yaklaşık bir buçuk saat sonra açıldı. Polis ekiplerinin kaza ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.