BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.439,64
HABER /  GÜNCEL

Dövmek için kuma almış

Karısının üzerine kuma getirdi. Döve döve hastanelik etti.

Abone ol

Adana'da işsiz Mustafa Çıplak (32), eşinin üzerine kuma getirdiği Dilek Pekyeğen'i (24), nikâhlı eşi Mercan'ın evden kaçmasına neden olduğu iddiasıyla copla dövüp kafasına satırla vurduktan sonra öldüğünü sanarak otomobilden attı.

Merkez Yüreğir ilçesine bağlı İsmailiye köyünde tarım işçileri, yol kenarında kanlar içindeki Pekyeğen'i görünce ambulans çağırdı. Yaşadığı belirlenip hastaneye kaldı. Sağ kolu kırık olan, bacaklarında ve vücudunun değişik yerlerinde morluklar bulunan Pekyeğen tedaviye alındı.

Acil serviste müdahale edilen kadının kırık kolu alçıya alındı, başına 24 dikiş atıldı. Müdahale sonrası kendine gelen Pekyeğen, Çıplak ile 3 ay önce tanıştığını belirterek şunları anlattı:

3 saat boyunca dövdü

"Onunla bir kafeteryada tanıştım. Bana, 'Nikâhlı eşimle üçümüz birlikte yaşayalım' dedi. Ben de kabul ettim. Aynı evde birlikte yaşamaya başladık.
Bir süre sonra, bir barda sahneye çıkan Senem Şah adındaki kadınla da ilişki yaşamaya başladı. Bunu öğrenen Mercan evi terk etti. Bundan beni sorumlu tuttu ve 3 saat boyunca dövüp otomobilden attı