BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  MEDYA

Doruktakiler ödüllendirildi

Kocaeli Gazetesi tarafından düzenlenen 'Doruktakiler 2005' ödülleri, sahiplerini buldu

Abone ol

Kocaeli Gazetesi tarafından düzenlenen geleneksel 'Doruktakiler 2005' ödülleri, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün katıldığı törenle sahiplerini buldu.

Grand Yükseliş Oteli'nde gerçekleşen ödül törenine Bakan Vecdi Gönül'ün yanısıra Emekli Orgeneral Hurşit Tolon, Kocaeli Vali Vekili Necmettin Kalkan, Sakarya Valisi Nuri Okutan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve ödül almaya hak kazananlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Bakan Vecdi Gönül, Türkiye'nin yıllar önce bir tarım devleti olduğunu, zaman içerisinde sanayiinin giderek geliştiğini ve buna bağlı olarak dünyanın en büyük 21. ekonomisi olduğunu kaydetti. Hedeflerinin dünyanın en büyük 13. ekonomisi olmak olduğunu söyledi. Gecede ödül kazananlara ödüllerini veren Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, daha sonra kendisi de ödül aldı.

'Doruktakiler 2005' özel ödüllerine Bakan Gönül'ün yanısıra, Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Emekli Orgeneral Hurşit Tolon, Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Kemal Nehrazoğlu, Kocaeli Eski Milletvekili Nazmi Oğuz da layık görüldü.

Bakan Pepe ve Kemal Nehrazoğlu mazeretleri nedeniyle törenine katılmazken, onur ödüllerini Kocaeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tanzer Ünal verdi. 100 Yaşındaki Kocaeli eski Milletvekili Nazmi Oğuz, ödülü almak için yerinden güçlükle kalkarken Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül sahneden inerek Oğuz'un koluna girdi. Gönül, Nazmi Oğuz'u sahneye çıkartarak ödülünü almasına yardım etti.

Bakan Gönül ve Hurşit Tolon'un sahnede bir süre sohbet ettikleri görülürken, ikili daha sonra kokteyle katıldı.