BIST 9.476
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.493,95
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Donk maçın ardından: İsmimden dolayı hocamız şaka yapmıştır

Dün oynanan Antalyaspor-Galatasaray karşılaşmasının tek golünü atan ve takımına galibiyeti getiren Ryan Donk, maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Orta saha oyuncu olan ancak dün oynanan maçta forvet olarak görev yapan Donk, Antalya Stadı'ndan ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Antalyaspor maçında sonradan oyuna dahil edip gol atmayı başaran Donk, şöyle konuştu:

FIRSATI YAKALADIM
"Öncelikle Sinan'ı tebrik ediyorum. İyi bir maç çıkardığını düşünüyorum. Tabii kolay değil iki stoperle boğuşmak. Sonra da hocamızın bir taktik değişikliği oldu. Beni ve Maicon'u forvete gönderdi. Öyle olduğu zaman biraz daha kafa toplarını kazanmaya başladık. Ben de fırsatı yakaladım. Gelen bir ortayı golle çevirdim. En önemlisi buradan üç puanla dönmekti, o yüzden çok mutluyuz."

İSMİMDEN DOLAYI HOCAMIZ ŞAKA YAPMIŞTIR
Bir gazetecinin, Terim'in basın toplantısında "Ryan girdi Donk diye vurdu" diyerek golü tarif ettiğini hatırlatması üzerine, "İsmimden dolayı hocamız böyle bir şaka yapmıştır diye tahmin ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.