BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,82
ALTIN 2.402,32
HABER /  SAĞLIK

Domuz gribine karşı özel çay

Türkiye genelinde salgın haline gelen domuz gribine karşı uygulanacak tedaviler konusunda vatandaşlar uyarılırken, bu salgın aktarları da harekete geçirdi.

Abone ol

Aktarların domuz gribine karşı hazırladığı çay ise büyük ilgi görüyor. Bitkisel çayın en önemli özelliği ise bağışıklık sistemini güçlendirmesi olarak gösteriliyor.

Aktar Emel Ketencioğlu, sağlığı tehdit eden ve ölümlere yol açan domuz gribine karşı insanların bağışıklık sistemini güçlendirmek için bitkilerden oluşan bir çay hazırladıklarını açıkladı.

Ketencioğlu, "Kuşburnu, zencefil, zerdeçal, ıhlamur, ayva yaprağı, elma kurusu, yenibahar, karanfil, tarçın, vişne kurusu, karamuk gibi baharatları kitaplar ve kendi bilgilerimiz ışığında karıştırarak hazırladığımız bitki çayını 150 gramlık paketler içerisinde müşterilerimize satıyoruz.

Kendine has kokusu ve tadı ile demlendikten sonra aç veya tok karna içilebilen bu çay, bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Hastalıklara karşı vücut direncini artırıyor, göğsü yumuşatıyor. Hiçbir yan etkisi de yok." dedi.

Aktar Ketencioğlu, domuz gribine iyi geldiğini belirttiği bitkisel karışım çaya müşterilerden yoğun talep olduğunu sözlerine ekledi.