BIST 10.241
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.395,91
HABER /  SPOR

Ardanın görüştüğü Avrupa devi

Arda, menajeri ve sevgilisiyle birlikte gittiği Avrupa'da dev kulüple transfer görüşmesi yaptı.

Abone ol

Sevgilisi Sinem Kobal'la birlikte Çizme'ye uçan genç yıldız, menajer Ahmet Bulut'un da katıldığı buluşmada, kendisini isteyen Roma yönetimiyle transfer pazarlığı yaptı.

Birçok Avrupa kulübünün transfer gündeminde olan Galatasaray kaptanı Arda Turan dün bir İtalyan deviyle masaya oturdu...

Dün öğlen saatlerinde sevgilisi Sinem Kobal'la birlikte apar topar Çizme'ye uçan milli futbolcu, kendisini ısrarla isteyen Roma Kulübü'yle pazarlık masasına oturdu. Arda'nın İtalyan yöneticilerle tanışma yemeği yediği ardından da transfer görüşmesi yaptığı gelen haberler arasında. Yaklaşık iki saat süren görüşmeye menajer Ahmet Bulut'un da katıldığı öğrenildi.

Roma, İstanbul'a gelecek

Görüşmede paranın konuşulmadığı fakat Roma'lı yöneticilerin önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelip Galatasaray'la masaya oturacağı ifade edildi. İngiltere veya İspanya'da oynamak isteyen Arda'nın da Roma'nın ilgisi karşısında oldukça etkilendiği belirtildi. Genç yıldızı sadece Avrupa'da zirveye oynayan bir takıma satacağını her seferinde söyleyen Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın gelecek iyi bir teklif sonrası nasıl bir tavır alacağı merak ediliyor. Arda, İngiliz Arsenal ve İspanyol Barcelona'nın da listesinde yer alıyor.

Roma'da aşk başkadır!

Arda Turan, Roma'l yöneticilerle İtalya'da yaptığı görüşmeye, bir süredir birlikte olduğu oyuncu Sinem Kobal'la birlikte gitti. İkilinin Roma'da alışveriş yaptığıda öğrenildi.