BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,71
ALTIN 2.402,57
HABER /  MEDYA

Dolunay 18.bölüm fragmanı Nazlı ve Ferit'in sırrı ifşa oluyor mu?

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Dolunay yarın akşam 18.yeni bölümüyle ekrana gelecek. Yayınlanan son bölümde Deniz'in ölüp ölmediği merak ediliyor. Peki Dolunay yeni bölümde ne olacak? Dolunay 18.yeni bölüm fragmanına gelin hep birlikte bakalım.

Abone ol

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay 18.yeni bölümde nefesler tutulacak. Dolunay yeni bölümde Deniz yaşıyor yaşamasına ama Nazlı ve Ferit'in büyük sırrını öğreniyor.

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa bir süre önce izleyicilerle buluştu. Ancak fragmanda Deniz’e dair bir görüntünün olmaması kafalarda soru işareti bıraktı. Dolunay’ın 29 Ekim Pazar akşamı yayınlanan son bölüm finalinde Deniz, uzun süredir görmezden geldiği bir gerçekle yüzleşmenin acısını yaşamıştı. Nazlı’nın Ferit’i sevdiğini söylemesi üzerine kendisini kaybeden Deniz, motosikletin üzerinden kontrolünü kaybetmişti. Yeni fragman Deniz’e dair bir ipucu var.

DOLUNAY 18.BÖLÜM DENİZ YAŞIYOR

Fragmanı izlediğimiz zaman Deniz'in hayatta olduğunu görüyoruz. Dolunay yeni bölümde ise işler Nazlı ve Ferit'in büyük sırrının üzerine odaklandı. Nazlı ve Ferit'in sırrını bakalım Ferit öğrenecek mi?