BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Dolu yağışı sonrası manzarayı böyle anlattı

İstanbul'da şiddetli yağışın ardından oluşan manzarayı cep telefonuna çeken vatandaşın anlattıkları ilgi çekti.

Abone ol

 Satılmış Kilis isimli bir vatandaş da, bu görüntülerden birini cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Çektiği videoda, kendine has üslubuyla dolu yağışının ardından oluşan manzarayı anlatan Satılmış Kilis'in şaşkınlığı ve heyecanı, sözlerine şu şekilde yansıdı:

"Ben hayatımda böyle bir dolu görmedim. İnanmayacaksınız; ama gerçekten yolun ortasına buz dağı gibi kar oluşmuş durumda şuan. İnanamadım. 27 yaşına geldim, ben ömrü hayatımda böyle dolu görmedim; adeta buz dağları yüzüyor"

İstanbul'da dün akşam saatlerinde etkili yağış görüldü. Gök gürültüsünün eşlik ettiği yağış zaman zaman doluya dönüştü. Sağanak yağmur ve dolu yağışı sonrasında yollar sular altında kaldı. Satılmış Kilis isimli bir vatandaş da, aracıyla ilerlediği sırada bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

"BUZ DAĞLARI YÜZÜYOR"
Bir yandan video çeken, bir yandan da kendine has üslubuyla dolu yağışı sonrası oluşan manzarayı anlatan Satılmış Kilis'in şaşkınlığı ve heyecanı, sözlerine şu şekilde yansıdı:
"Şuan adeta her yer bembeyaz kar gibi dolu dolmuş gibi. Her yer bembeyaz ben hayatımda böyle bir dolu görmedim. İnanmayacaksınız; ama gerçekten adeta yolun ortasında buz dağı, kar oluşmuş durumda şuan. 27 yaşına geldim, ben ömrü hayatımda böyle bir dolu görmedim; adeta buz dağları yüzüyor. Nereden baksan burada 20-30 cm bildiğiniz buz, kar oluşmuş. Buz dağları uçuşuyor, burası Atışalanı. Görmeniz gerek inanamazsınız hayretlere kapılırsınız, ilk defa hayatımda böyle bir şeye rastladım. İnanılamayacak bir durum. Yol kenarları bütün çimenlikler bildiğiniz kar gibi dolmuş, oradaki gördüğüm manzaraya inanamıyorum"   

VİDEOYU İZLEDİKTEN SONRA ÇOK GÜLDÜM
Şiddetli yağmurun ardından dolu yağışının başladığını söyleyen Satılmış Kilis, "Dolu bayağı şiddetliydi ve arabaya zarar veriyordu. Giderken yol üzerinde trafiğin yoğunluğunu gördüm ve yavaşladım. Atışalanı üzerinden giderken dolu yola birikmiş ve suyun üzerini kaplamıştı. İlgimi çekti ve bu videoyu çektim. Bu yaşıma geldim böyle dolu yağdığını görmedim. Gerçekten ilgi çekici bir görüntüydü. Hayranlığımı ve o görüntünün şaşkınlığını koruyamadım. Ben çekerken hayret etmiştim; ama videoyu izlerken bayağı güldüm, hoşuma gitti. Güzel bir anı oldu benim için. Benim için hayretle gördüğüm bir olaydı doğaüstü bir olaydı" şeklinde konuştu.