BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.437,28
HABER /  GÜNCEL

Doktor sandığı sevgilisi telekız çıktı

Bir erkeğin başına gelebilecek en kötü olay İngiltere'de TV dizisi oluyor. Doktor sandığı sevgilisi en pahalı telekız çıktı.

Abone ol

İngiltere ordusunda uçak mühendisi olarak çalışan Owen Morris, 8 yıl boyunca Brooke Magnanti adlı adli tıp öğrencisiyle flört etti. Morris, kız arkadaşına evlilik teklif edeceği sırada okuduğu bir haberle hayatının şokunu yaşadı.

İngiltere'de "Belle de Jour" (Gündüz Güzeli) takma ismiyle blog yazarlığı yapan, çok satanlar listesine giren kitaplar yazan 'isimsiz telekız' kimliği ortaya çıktı.

Morris kız arkadaşının adını Sunday Times köşe yazarı India Knight'ın köşe yazısında görünce gözlerine inanamadı.

Morris önce isim benzerliği sandı, ancak acı gerçeği öğrendi. Kız arkadaşı, Londra'nın pahalı screen-shot-2013-08-13-at-11.58.38-am.pngfahişelerinden biriydi ve yaşadıklarını blogunda yazıyordu.

O gün Morris'in hayatında kötü olayların, Magnanti için ise şöhret ve zenginliğin başladığı dönüm noktası oldu.


YAPTIKLARINI 'OĞLAN' DİYE YAZMIŞ

Eski sevgilisine tazminat davası açan Morris, "Hayatını yazdığı kitapta adımdan The Boy/Oğlan adıyla söz ediyor.  Kimsenin yüzüne bakamıyorum. Müşterileriyle buluşurken bana, "Faili meçhul geldi, adli tıp raporu hazırlamam lazım demesini unutamıyorum. Seks bloğunu yazarken de bana adli tıpla ilgili bilimsel makale yazıyorum yalanını söyledi" dedi.

HEM DOKTOR HEM TELEKIZ

screen-shot-2013-08-13-at-11.58.58-am.pngNörotoksikoloji ve Kanser Epidemiyolojisi konusunda uzman doktor olan Magnanti, altı yıl önce saati 750 liraya Londra'da bir telekız ajansına bağlı olarak çalışmış. Yazar Magnanati, Gündüz Güzeli ismiyle yazdığı blogda ve kitabında telekızlığının tüm sırlarını ortaya döküyordu.

PARA VE EĞLENCE İÇİN TELEKIZ OLMUŞ

Magnanti, Londra'ya taşındığı sırada aslında bilgisayar programcılığı ile ilgili bir iş daha bulmuş.

Ancak telekızlığı, çok daha eğlenceli olduğu, eline nakit para geçtiği ve tezini hazırlamak için bol bol boş vakti kaldığı için tercih ettiğini belirtiyor.


14 AY FAHİŞELİK YAPMIŞ

2003 ve 2004 yılları arası 14 ay süren fahişelik deneyimini "Tezimi tamamlayıncaya kadar bu işi yaptım" diye açıklayan ve hiç pişmanlık duymadığını söyleyen Magnanti, "Para için seks yapmaktan değil, bunu yazmaktan dolayı zaman zaman kötü hissettim," diyor.

Morris'in yaşadıkları tv dizisi oluyor.