BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Doğuş'tan Gezi Parkı analizi!

Ünlü popçu Doğuş Gezi Parkı olaylarına dair önemli açıklamalar yaptı!

Abone ol

Ünlü popçu Doğuş, katıldığı bir televizyon programında Gezi parkı olayları ve katıldığı AK Parti mitingiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

AK parti mitingine katıldığı için, bir hafta içinde Twitter'da 700 bin takipçisinin kendisini takip etmeyi bıraktığını söyledi.

Eylemcilere tepki gösterdiği için pişman olmadığını ifade eden Doğuş, "Çünkü maalesef sokağa dökülen halkımız kandırılıyor. Ülkemiz o kadar güzel, o kadar büyüdü ki... Baktığımızda biz devrim yapmışız, çağ atlamışız. Bu da dış güçlerin zoruna gidiyor. Onun için ülkemizi karıştırıyorlar. Ama biz AK Parti geldiğinden beri çok güçlü bir ülkeyiz" şeklinde konuştu.

AK PARTİLİYİM

Ünlü şarkıcı Tahir Sarıkaya'nın, "AK Partili misiniz?" sorusuna, "Evet AK Partiliyim" yanıtını verdi.

BAŞBAKANIMIZIN ELİNİ ÖPMEK İSTİYORUM

AK Parti mitingine gittiği gün, hem AK Parti'nin bayrağını hem de Türk bayrağını salladığını belirten Doğuş, "Çok inanılmaz bir heyecan duydum. Başbakan'ı şahsen tanıdım. İnşallah bir daha karşılaşırız, elini öpmek istiyorum. O çok kıymetli çünkü, rabbimin özel kullarından" dedi.

BAZILARI ÜZÜLECEK AMA 50 YIL DAHA AK PARTİ OLACAK

AK Partili olmaktan onur ve gurur duyduğunu söyleyen Doğuş, "Bazı insanlar için üzgünüm ama en az 50 yıl daha AK Parti hükümeti başımızda olacak" diye konuştu.

NİHAT DOĞAN TAM BİR DÖNEK

Geçmişte AK Partili olan ve daha sonra AK Parti aleyhine açıklamalar yapan türkücü Nihat Doğan için ise Doğuş, "Nihat Doğan'ı kaale alıp konuşmak istemiyorum. Benim çok keyfi şarkılarım vardır dönek gibi. O şarkılarımı çok seviyorum" dedi.