BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,79
ALTIN 2.440,62
HABER /  DÜNYA

7 imza birden

Spor Toto Süper Lig yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, anlaştığı 7 futbolcu ile sözleşme imzaladı.<br/>Tesisleri’de gerçekleştirilen imz...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, anlaştığı 7 futbolcu ile sözleşme imzaladı.
Tesisleri’de gerçekleştirilen imza törenine Kayseri Erciyesspor’un Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, teknik direktör Fuat Çapa ile sezon öncesi transfer ettiği Sinan Kaloğlu, Cem Can, Murat Akın, Uğur Demirkol, Randall Azofeifa, Ferhat Çapa ve Björn Vleminckx katıldı.
Kayseri Erciyesspor’un Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, Centilmenliği elden bırakmayacaklarını ve Spor Toto Süper lig’de asansör takım olmayacaklarını söyledi.
Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, Bir çok takımın kamp tarihlerinin belli olmadığını belirterek, "Bazı kulüpler teknik direktör arayışındalar. Bu sene hakem hataları az olan bir lig istiyoruz" dedi.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ’IN ALDIĞI CEZALAR
UEFA’nın Fenerbahçe ve Beşiktaş’a vermiş olduğu ceza ile ilgili ise Eren, ülkemiz adına üzüntü verici bir olay olduğunu belirterek, "Türk futbolunun temiz ellerde olması, gerçek futbolun sahada olması lazım. Türk futbolu inşallah en az zayiatla bu işi atlatır" diye konuştu.
Kayseri Erciyespor teknik direktörü Fuat Çapa, ligde ilk 9 sıranın içinde olmaya çalışacaklarını söyledi.
Konuşmaların ardından Gençlerbirliği’nden Cem Can, Ferhat Çapa, Randall Azofeifa ve Björn Vleminckx, Torku Konyaspor’dan Murat Akın, Sanıca Boru Elazığspor’dan Sinan Kaloğlu, Ankaragücü’nden Uğur Demirkol ile sözleşme imzalandı.
(İHA)