BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,09
ALTIN 2.325,61
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Doğurduğu bebeği çatıya attı

Başkent'te genç bir kadın, otel odasında dünyaya getirdiği bebeği siyah poşete koyup, otelin 2. katından aşağı attı.

Abone ol

Birinci katın hemen bitişiğinde bulunan çatının üzerine düşen minik bebek, olayı hafif sıyrıklarla atlattı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, anne ve bebeği hastaneye kaldırdı.

Olay, Altındağ Anafartalar Caddesi 24 numarada meydana geldi. Alınan bilgiye göre, gayri meşru yollardan hamile kaldığı öne sürülen Derya Kocabaş, Altındağ'daki bir otelde doğum yaptı. Genç kadın, doğumun ardından erkek çocuğu siyah bir poşete koyarak, otelin 2. katından aşağı attı. Minik bebek, otelin bitişiğinde bulunan çatının üzerine düştü.

Çatıdan aşağı kiremit düştüğünü gören çevredeki esnaf, daha önce de çatıdan bazı cisimlerin aşağı atıldığını belirterek, otel görevlilerini uyarmaya gitti. Çatıyı kontrol eden otel görevlileri ise siyah bir poşet içerisindeki bebeği fark etti. Görevliler durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri, çocuğu bulunduğu yerden alarak, ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. Bebek, daha sonra ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otele gelen polis ekiplerinın yaptığı incelemede, akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen Derya Kocabaş'ın, bebeği dünyaya getirdikten sonra 2. kattan aşağı attığı belirlendi. Doğum nedeniyle kanaması olduğu kaydedilen Kocabaş, polis eşliğinde ambulansla tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Bu sırada, bir polis memuru görüntü almaya çalışan basın mensuplarını engellemeye çalıştı.

Çevrede bulunan esnaf ise çatıdan bir parça kiremit düşünce otel görevlilerini uyarmaya gittiklerini ve çatıda siyah poşetin içerisinde yeni doğmuş bir bebek bulduklarını ifade etti. Görgü tanıkları, genç kadının bebeği siyah poşete koyup, otelin penceresinden aşağı attığını belirtti. Bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.