BIST 9.149
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hastaneye yetişti sedyede ölecekti

Konya'da birlikte alkol aldığı arkadaşlarına kızıp boş bir iş yerinin camına attığı yumruk sonrası hastaneye kaldırılınca ölümden döndü.

Abone ol

Konya'da birlikte alkol aldığı arkadaşlarına kızıp boş bir iş yerinin camına attığı yumruk sonrası aşırı kan kaybeden genç, kendisini hastaneye yetiştiren arkadaşları tarafından karga tulumba sedyeye bırakılınca ölümden döndü. Sedyenin demir köşesine başını sertçe çarpan yaralı şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay, gece saat 01.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Zafer Sanayi'de meydana geldi. İddiaya göre, birlikte alkol aldığı arkadaşıyla tartıştıktan sonra sinirlerine hakim olamayan Yusuf Ç. (28), boş olan bir dükkanın camına yumruk attı. Kırılan cam parçaları nedeniyle kollarında derin kesikler oluşan ve aşırı kan kaybeden Yusuf Ç'yi arkadaşları otomobile bindirerek, hastaneye götürmek üzere yola çıktı. Bu sırada uygulama yapan trafik polisleri, süratle gelen otomobilden
şüphelenerek dur ihtarında bulundu. Dur ihtarına rağmen otomobilin yoluna devam etmesi üzerine hareketli dakikalar yaşandı. Polisler tarafından bir süre takip edilen otomobilin Konya Numune Hastanesi Acil Servisi'ne girmesi üzerine kovalamaca sona erdi. Baygın haldeki Yusuf Ç, kendisi gibi alkollü olan arkadaşları tarafından sağlık görevlileri beklenmeden otomobilden karga tulumba çıkarılıp sedyeye konuldu.

Sedyeye bırakılırken başını sedyenin demir köşesine sertçe çarpan Yusuf Ç. hemen travma servisine alınarak müdahale edildi. Alkollü olduğu belirtilen ve aşırı kan kaybeden Yusuf Ç, hayati tehlikesinin bulunması üzerine ameliyata alındı. Kolundaki kesikleri dikilen Yusuf Ç'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruğu öğrenildi.