BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.444,20
HABER /  MEDYA

Doğukan elendi Hakan'ı bombaladı! Hıyarsın...

Survivor'dan bu hafta elenen isim Doğukan Manço oldu. Yarışmadan elenir elenmez takım arkadaşı Hakan'ı bombalayan Doğukan, iddialı konuştu.

Abone ol

Survivor'dan kim elendi sorusu dün akşam cevaplandı. Survivor'a veda eden isim olan Doğukan elenir elenmez acunmedya'ya iddialı açıklamalarda bulundu.

Hakan kişiliği sattı, beni burada içeriden virüs gibi kemirdi diyen Doğukan; 'Hakan'a son sözüm; Bahçıvansın biberin yok, hıyarsın haberin yok' dedi

SERENAY'IN ELENMESİ DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ Mİ?

Ben Serenay'ın arkasından iş çevirmedim. Hatta onları yazabileceğimi kendilerine hissettirdim. Hakan bana onu yazma beni yaz gibi bir yaklaşımla bulundu. Çünkü aklınca benim gideceğimi düşünüyordu. Selenay'ı çok iyi anlıyorum ama ona, onu yazmayacağımı söylemedim. Bundan sonra yine arkadaşı olmak isterim tabi o da kabul ederse...

screen-shot-2015-06-22-at-12.09.48-pm.png

'HAKAN KAYIŞI SIYIRMAMA NEDEN OLAN KİŞİ'

Ben Hakan'ın kişiliğini anladım geç de olsa. Benim Hakan'la alıp veremediğim yoktu o birden sataştı bana. Neden? Çünkü ben Hakan'ın kontrolünde değilim artık. Onun planlarını bozuyorum. Bir iyi görünüyor bir kötü... Hep lider havasında, çok dengesizsin. Senin planlarını biliyorum.

Hakan benim Survivor'da kayışı sıyırmama neden olan kişidir. Ben bu kadar hesap kitap yapan biri değildim. İçeride beni virüs gibi kemiren Hakan gerçeği vardı. Aramızdan ayrılan kiişinin ismini açıklıyorum derken Hakan'ın korkudan neredeyse ye altına kaçıracağını gördüm. Hakan'ın son oyunu satacağını anladım. Hakan kendi kişiliğini sattı mı? Hakan'a son sözüm; Bahçıvansın biberin yok, hıyarsın haberin yok. 

DOĞUKAN ADAYA BÖYLE VEDA ETTİ!

Geçen hafta yakın arkadaşı Serenay Aktaş 'ı yazarak elenmesine sebep olan Doğukan Manço üstü kapalı olarak o konuyla ilgili itiraflarda bulundu. Doğukan Manço adaya şunları söyleyerek adaya veda etti;

-"Finale çok az kalmıştı. Rüya bitti. Rüyadan uyanma vakti.
Eğer ben bu saatten sonra devam edemiyorsam demek ki bazı şeyleri yanlış yapmışım. O yanlışlıkları bu rüyada bırakıp hayatımda nereleri düzeltmek gerektiğine bakarım. Bu saatten sonra kimseyi rencide edici söylemek niyetinde değilim. Amacım bunca zaman kimseye zarar vermek değil kalıcılığımı sürdürmekti. Nasip olmadı. Bunun da bir sebebi vardı. Hislerimde yanılmışım yine kestiremedim."