BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,01
ALTIN 2.439,99
HABER /  GÜNCEL

Doğu Sporları Kataloğu gün sayıyor

Ülkemizde konusu sadece doğa olan, Dörtrenk Yayınevi Doğa Sporlarına ve Doğal Aktiviteleri sektörüne yönelik çok kapsamlı rehber niteliğinde bir katalog hazırlıyor.

Abone ol

Doğa Sporları sektöründe faaliyet gösteren binlerce firma Doğa Sporları ve Doğal Aktiviteler kataloğunda buluşuyor.

Türkiye'de 1980'li yılların başından itibaren hızlı bir gelişme kaydeden doğa sporları her geçen gün artan çeşitliliği ile günümüzde başlı başına bir sektör haline gelmekte gecikmedi. Bugün ülkemizde dağcılıktan tur kayağına, orienteering'den yelkene, atlı safariden dağ bisikletine, mağaracılıktan yamaç paraşütüne kadar 50 farklı çeşidi yapılan doğa sporları ve doğal aktiviteler, gelişmiş yapısı ile kitlesel bir nitelik kazanmış durumdadır. Buna karşın sektörün kendi içinde örgütlü ve sistemli bir görünüm sunmaması bizleri bu alanda yer alan tüm kurum ve kuruluşları bir araya toplama düşüncesine götürdü.

Alanında Türkiye'de bir ilk olan "Doğa sporları ve doğal aktiviteler kataloğu", sektördeki tüm firmaları bir araya getirerek bu alanlarda etkinlikte bulunmak isteyen sporcusundan malzeme ithalatçısına, üreticiden tur organizatörüne kadar her türlü ilgiliye aradığı tüm bilgileri uğraşmaksızın hazır olarak sunabilmeyi amaçlamaktadır. Bu niteliği ile ciddi ve etkili bir tanıtım aracı olacak olan kataloğumuz, Turizm Bakanlığı 13.04.2005 tarih ve 47251 sayılı kararı ile ülke turizminin geliştirilmesi ve Türkiye'nin tanıtımı açısından yararlı görülerek bakanlıkça desteklenmektedir.

2006 Ocak ayı içinde 10.000 adet basılarak yayınlanacak olan kataloğumuza, sektörde yer alan tüm firmalar ücretsiz olarak katılabileceklerdir. Her firma ticari unvanı, etkinlik gösterdiği alan, adresi, telefonu, faksı, e.posta adresi ve web adresi bilgileri ile kataloğumuzda ilgili bölümlerde hiç bir ücret ödemeksizin yer alacaktır. Bunun için sadece firma bilgilerinin şirketimize ulaştırılması yeterlidir. Bu konuda görevli elemanlarımız tüm firmalarla gerekli iletişimi başlatmış durumdadırlar. Kataloğumuza reklam vererek daha geniş ve etkili bir katılım sağlamak isteyen firmalarla ise görüşmeler ayrıca sürdürülmektedir.

Her yıl yenilenerek tekrarlanacak olan kataloğumuz zaman içinde tüm sektörün buluştuğu canlı ve vazgeçilmez bir başvuru kaynağı haline gelecektir. Büyük bir bölümü ücretsiz olmak üzere oldukça geniş bir tüketici kitlesine ulaşacak olan Doğa Sporları ve Doğal Aktiviteler Kataloğu, Turizm Bakanlığınca sektörle ilgili yapılan yurt dışı fuarlarda dağıtılacaktır. Bunun yanı sıra, TÜRSAB'a üye olan turizm acentalarına gönderilecektir. Şirketimiz tarafından sürdürülecek olan dağıtımda ise, başta il turizm müdürlükleri, ilgili federasyonlar, yabancı elçilikler, üniversitelerin doğa sporları kulüpleri ve ilgili sivil toplum kuruluşlarına ücretsiz dağıtım yapılacaktır. Ayrıca kataloğumuz dağıtım şirketleri aracılığı ile ülke genelinde kitapçılara ulaştırılacak ve kitapçılarda satılması sağlanacaktır.

Doğa Sporları ve Doğal Aktiviteler Kataloğu ile ilgili her türlü bilgi, danışma ve katılım için şirketimizin merkez Ankara ofisi ile bağlantı kurabilirsiniz. Ayrıca İstanbul ve Antalya ofislerimiz de her türlü talebinizde sizlere yardımcı olacaklardır. Daha fazla bilgi için şirketimizin www.dortrenk.net adresindeki web sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Katılımlarınız ve eleştirileriniz bizleri daha iyisini başarabilmek için cesaretlendirecektir. Kataloğumuzun tüm kullanıcılara yararlı olmasını diliyoruz.

MERKEZ ANKARA OFİSİ
Dörtrenk yayın tanıtım ve matbaacılık Ltd. Şti
Kazımkarabekir Caddesi.
Ali Kabakçı İşhanı No: 85/7 İskitler/Ankara
Tel ve faks: 0312 341 40 82
e.posta: info@dortrenk.net
www.dortrenk.net

İSTANBUL OFİSİ
Cumhuriyet Caddesi Nispet Sokak No: 12/1
Elmadağ-Taksim/İstanbul
Tel: 0212 343 55 21
Faks: 0212 343 55 22
e.posta: dogaist@dortrenk.net
www.dortrenk.net

ANTALYA OFİSİ
Özgürlük Bulvarı No: 132/3 Şirinyalı/Antalya
Tel: 0242 324 53 74 - Faks: 0242 324 53 75
e.posta: dogaant@dortrenk.net www.dortrenk.net