BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.404,34
HABER /  EKONOMİ

Doğtaştan Milano çıkarması

Doğtaş Mobilya, İtalya'nın Milano kentinde düzenlenecek ''Salone Internazionale Del Mobile'' adlı mobilya fuarına katılacak.

Abone ol

Çanakkale'nin Biga ilçesinde kurulu Doğtaş Mobilya, İtalya'nın Milano kentinde düzenlenecek ''Salone Internazionale Del Mobile'' adlı mobilya fuarına katılacak.

Doğtaş Mobilya Dış Ticaretten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 36 yıldır mobilya sektöründe var olan Doğtaş Mobilya'nın, modern tasarımlarıyla dünyada adını duyurmaya devam ettiğini söyledi.

Doğan, 16-21 Nisan tarihlerinde İtalya'nın Milano kentinde düzenlenecek, ''Salone Internazionale Del Mobile'' adlı mobilya fuarına katılıp, ürünlerini sergileme fırsatı yakalayacaklarını bildirdi.

Bu fuara ilk kez katıldıklarını, dünyanın sektör devlerinin yarıştığı fuarda firmalarının gençlere yönelik ürünleriyle yer alacağını belirten Doğan, şunları kaydetti:

''Hedefimiz Doğtaş'ı bir dünya markası yapmaktı ve bu doğrultuda çok çalıştık. Şimdi hedeflerimize ne kadar yaklaştığımızı görmek bizi mutlu ediyor. Şu anda 52 olan ihracat yaptığımız ülke sayısını bu yıl daha da artıracağız. Turquality belgesini almak için başvurumuzu yaptık, denetimden geçtik, sonucun açıklanmasını bekliyoruz. Hedefimiz Turquality belgesiyle 5 yılda 45 yurt dışı mağazamızı hizmete sokmak.''