BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Doğmamış ikizlere milyon dolar

Dünya medyası, Angelina Jolie ve Brad Pitt'in ikizlerinin peşinde. Doğmamış ikizler için milyon dolarlık teklifler var.

Abone ol

Daha önce de Jennifer Lopez - Marc Anthony çiftinin ikizlerinin fotoğrafları için milyon dolarlık teklifler öneren yazılı medya, şimdi de Angelina Jolie ve Brad Pitt'in peşinde.

İkizlerini Fransa'da doğuracağını söyleyen ve yaklaşık 1 ay içinde doğum yapması beklenen Jolie'nin, 2006 yılında doğan kızı Shiloh'un ilk fotoğrafına servet değerinde paralar talep edilmiş ve bu sayede çift yüklü miktarda bir paranın sahibi olmuştu.

Amerika'nın en ünlü magazin dergisi People ve rakibi OK!'nin fotoğraf savaşı süredursun, tekliflerin yaklaşık 20 milyon doları bulduğu söyleniyor. Dergiler arasında süren bu rekabette en karlı çıkan People, geçtiğimiz aylarda Jennifer Lopez ve Marc Anthony çiftinin bebeklerinin ilk fotoğrafı için çifte 7 milyon dolar ödemişti.
Ünlü olmanın kar sağladığı bu devirde bir de bebek sahibi olmak para kazanmak için en ideal yol, hiç kuşkusuz. Şarkıcı Christina Aguilera'dan Nicole Richie'ye, oyuncu Salma Hayek'ten Jennifer Lopez'e kadar birçok ünlü anne, ünlerinin ve bebeklerinin avantajını servetlerine servet katarak yaşıyor. Bu da 'para parayı çeker' anlayışını doğruluyor.