BIST 10.248
DOLAR 32,23
EURO 34,78
ALTIN 2.396,40
HABER /  SPOR

Doğan Ulusoya ateş püskürdü!

Futbol Federasyonu Başkanı Ulusoy'un suçlamalarına jet cevap Doğan'dan geldi.

Abone ol

İşte Hasan Doğan'ın açıklaması:

-Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sn.Haluk Ulusoy"un şahsıma hedef alan açıklamalarını şaşırmadan ve üzülmeden takip ediyorum.
Futbol Federasyonu içinde maç satılıyor iddiaları ortada dururken Hasan Doğan adam satıyor diye ortaya çıkmak gündemi değiştirme amaçlı bir iftiradır. Hasan Doğan futbolun içinde olduğu dönemde Sn.Levent Bıçakçı gibi Sn.Ayhan Bermek gibi temiz toplum,temiz futbol isteyen değerli futbol adamları ile birlikte olmuştur.ne bir mafya lideri ne de şikeye şaibe"ye bulaşmış bir kişi ile ortak tek bir fotoğrafı yoktur.
Dönemimizde temiz futbol"u arzulayan kişiler federasyonda güçlenmiş.geçmişinde şike ve şaibe ile anılan kişiler tasviye edilmiştir.Bütün bunlar Sn.Levent Bıçakçı liderliğinde yapılırken kendisine ağır hakaretlerle saldıranların bugün Sn.Bıçakçı"nın avukatlığına soyunmasını spor kamuoyu ilgi ile takip etmektedir.
Kulüpler birliğin"de Sn.Bıçakçı lehine bir teveccüh olsaydı hiç tereddütsüz yanında yer alırdım.Aynı liste ile devam etmemek adam satmak ise Sn.Ulusoy ben değiştim diyerek hakkındaki yolsuzlukları üzerine yıktığı 14 kişilik yönetimini sattığını kabul ediyor demektir.
Spor kamuoyunun ve benim Sn.Ulusoy"dan beklentim şike iddialarının üzerine ciddiyetle ve kararlılıkla gidip gerçekleri ortaya çıkarmaktır.Ancak Sn.Ulusoy kamuoyu baskısı nedeniyle soruşturma komisyonu kurmak zorunda kaldığı kişilere sahip çıkmakta onlara kefil olmaktadır.Soruşturmanın yansızlığını ortadan kaldıran bu tutum bu olayın örtbas edileceği iddialarını kuvvetlendirmektedir.
Federasyon içinde maaşla görevlendirilmiş delegeler veya bazı kulüp başkanlarının talebiyle çeşitli kurullarda görev almış kişiler ortada iken ben diyet ödemedim demenin inandırıcılığı yoktur.
Bu açıklama temiz futbol,temiz toplum isteyen bir futbolsever olarak bu konulara duyarlı spor basınının ve kamuoyonun bilgilendirilmesine yöneliktir kişisel bir amaç yoktur.