BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.394,85
HABER /  GÜNCEL

Doğan, Fehmi Korunun fasılında

Yazar Fehmi Koru'nun ev sahipliğini yaptığı fasıl gecesinin 'onur konuğu', vergi cezasına çarptırılan Aydın Doğan oldu.

Abone ol

Eresin Otel'de ilginç gece. Muhafazakar kesimin önde gelen isimlerinden yazar Fehmi Koru'nun ev sahipliği ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in sponsorluğunda, cuma akşamı bir fasıl gecesi düzenlendi.

Geceye ağırlıklı olarak muhafazakar kesimden gazeteciler katıldı. Fasılın sürpriz konuğu ise bizzat Koru tarafından davet edilen, grubuna vergi kaçırdığı gerekçesiyle 826 milyon TL ceza kesilen Aydın Doğan oldu.

AHMET HAKAN DA VARDI
Ceza sonrası gerçekleşen buluşmaya Doğan ile birlikte yazar Ahmet Hakan da katıldı. Hakan'a göre muhafazakar kesimin 'düşük profilli bir kıraathanede' başlayan fasıl eğlencesi gitmiş. Yerine 'beş yıldızlı bir otelde, hiçbir masraftan kaçılmamış, yemekli, isteyene alkol ikram edilen, dört başı mamur ve şatafatlı bir eğlence' gelmiş.

FASILDA KİMLER VARDI?
Geceye katılan isimler arasında Nazlı Ilıcak, Mustafa Karaalioğlu (Star ve Kanal 24 Grup Başkanı), Yusuf Ziya Cömert (Yeni Şafak Yayın Yönetmeni), Selahattin Sadıkoğlu (Bugün TV Yayın Yönetmeni), Atilla Koç (Eski Kültür Bakanı), Candan Karlıtekin (THY Yönetim Kurulu Başkanı), Samime Sanay, Sezen Cumhur Önal, Erhan Çelik (Kanal 7), Metin Yurdagül (Ülker İstişare Kurulu Üyesi), Ali Bayramoğlu, Ömer Erdem (TRT İstanbul TV Müdürü), Hakan Peker, Elif Çakır (Taraf yazarı), Aylin Taşçı (Sanatçı), Ergün Diler (Yeni Şafak Yayın Koordinatörü), Prof. İskender Pala da yer aldı. RTÜK Başkanı Zahid Akman, hava muhalefeti nedeniyle davete katılamadı. Bir sonraki fasılın sponsorluğunu bu kez Aydın Doğan'ın üstleneceği belirtildi.