BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,97
ALTIN 2.448,95
HABER /  GÜNCEL

Dizi isimleri onlardan daha popüler

Birçok ünlü oyuncu, artık kendi kimlikleriyle değil, daha çok canlandırdıkları karakterlerle tanınıyorlar.

Abone ol

Günümüzde birçok ünlü oyuncu, artık kendi kimlikleriyle değil, daha çok canlandırdıkları karakterlerle tanınıyorlar. Özellikle dizi filmlerde öne çıkan karakterleri çok seven izleyici, onların adına facebook'ta onlarca sayfa açıyor. Bunlardan biri de, atv'de yayınlanan 'Ezel' dizisinde 'Ezel' karakterini canlandıran Kenan İmirzalıoğlu...

'EZEL' İÇİN 500 SAFYA...

İmirzalıoğlu' nun, facebook'ta kendi adına açılan 98 sayfa bulunurken, canlandırdığı 'Ezel Bayraktar' adına açılmış ise tam 500 sayfa yer alıyor. atv'nin bir diğer sevilen dizisi 'Aşk ve Ceza'nın yakışıklı başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın kendi adı ile facebook'ta bir tane sayfası bulunurken, dizide canlandırdığı 'Savaş Baldar' karakterinin ise 12 adet facebook sayfası var. 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın ise ismine facebook'ta açılmış 350 sayfası var. 'Polat Alemdar'ın ise 500'ün üzerinde facebook sayfası bulunuyor.

'DAYI' İÇİN FACEBOOK'TA TAM 263 SAYFA AÇILMIŞ

'Ezel' dizisinin fenomen karakterlerinden 'Ramiz Dayı' için facebook'ta tam 263 sayfa açılmış. 'Ramiz Dayı'yı canlandıran yılların oyuncusu Tuncay Kurtiz'in ise facebook'ta bir tane bile sayfası yok.