BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.407,89
HABER /  DÜNYA

Diyanet’ten Rockçı imama soruşturma

Diyanet İşleri Başkanlığı, rock müzik ile uğraşan Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Pınarbaşı Köyü İmamı Ahmet Muhsin Tüzer hakkında soruşturma...

Abone ol

Diyanet İşleri Başkanlığı, rock müzik ile uğraşan Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Pınarbaşı Köyü İmamı Ahmet Muhsin Tüzer hakkında soruşturma açarken, Antalya İl Müftü Vekili Mustafa Aydın, “İmamlık sıradan bir meslek değildir” dedi.
Antalya İl Müftü Vekili Mustafa Aydın, İmam Ahmet Tüzer ile ilgili İl Müftülüğü olarak konunun değerlendirilmesi için müfettiş istediklerini belirtti. Aydın, “Müfettişimiz Abdulkadir Albayrak geldi. Soruşturmayı Diyanet İşleri Başkanlığı yürütüyor. İmamlık sıradan bir meslek değildir. Başka memuriyette normal karşılanacak konular imamlıkta farklıdır. Bunların tespiti noktasında müfettiş talep edildi. Değerlendirme yapılacak. Henüz neticelendirilmedi. Süreç devam ediyor” dedi.
Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Pınarbaşı Köyü İmamı Ahmet Muhsin Tüzer’in verdiği rock konseri sonunda Antalya Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığından konunun incelenmesi için müfettiş istemişti.
(İHA)