BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,64
ALTIN 2.416,57
HABER /  GÜNCEL

Avukatı çıldırtan telefon tacizi

İzmir Barosu avukatlarından Hüseyin Durdu, kendi cep telefonunu sürekli arayarak taciz ve huzursuz ettiğini ileri sürdüğü telekom şirketi ve çalışanları aleyhine suç duyurusunda bulundu.

Abone ol

İZMİR Barosu avukatlarından Hüseyin Durdu, kendi cep telefonunu sürekli arayarak taciz ve huzursuz ettiğini ileri sürdüğü telekom şirketi ve çalışanları aleyhine suç duyurusunda bulundu.

BİR GÜNDE 39 DEFA ARADILAR

Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran avukat  Durdu, suç duyurusunda bulunduğu dilekçesinde, “4441444” numaralı telekom şirketine ait müşteri hizmetleri telefonunun bir gün içerisinde 39 kez kendi cep telefonunu aradığını, 17’sine cevap verdiğini, 22’sine yanıt vermediğini dile getirdi. 

HUZURUM BOZULDU

Durdu, bu aramalarla kendisinin taciz edildiğini, huzurunun bozulduğunu, psikolojisinin de bozulma safhasına geldiğini söyledi. Söz konusu şirketin o günkü görevlileri hakkında da soruşturma açılmasını isteyen Durdu, “Kişileri taciz etmek, huzur ve sükununu bozmak” suçundan TCK’nin ilgili maddesince cezalandırılmasını talep etti. 

MANEVİ TAZMİNAT İSTİYOR

Avukat Durdu, “Kişi veya kişilere karşı yapılan bu eylem, aynı zamanda manevi tazminatı da gerektirmektedir. Zarar gören mağdurlar, benim gibi hukuk mahkemelerine başvuruda bulunarak manevi tazminat isteme hakları vardır” diye konuştu.