BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Dikkat! Bu yolları kullanmayın!

1 Mayıs dolayısıyla olağanüstü önlemler devrede. Bir çok yol kapalı olacak. İşte o yollar ve son uyarılar;

Abone ol

1 Mayıs kutlamaları için İstanbul'da 14 bin polis görev yapıyor. Metro ve tramway çalışmıyor, tünel de kapalı. Sadece bu kadar da değil. İşte kapalı olan diğer yollar;


ANKARA'DA 1 MAYIS DOLAYISIYLA KAPALI OLACAK YOLLAR!


Ankara Emniyet Müdürlüğü 1 Mayıs’ta yapılacak miting ve yürüyüşler nedeniyle Ankara’da araç trafiğine kapatıldı.

Saat 10.00 ile 16.00 arası kapalı olan yollar şöyle;

Kazım Karabekir Caddesi Ulaştırma Kavşağı’ndan Tandoğan Meydanı'na kadar, Ulaştırma Kavşağı Tandoğan istikametine dönüş varyantları, Celal Bayar Bulvarı Kazım Karabekir Caddesi’ne giriş varyantları, Beşevler Kavşağı Dö Gol Caddesi girişi, Anıt Caddesi ile Tandoğan Meydanı Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Ankaray Maltepe Durağı arası ile Tandoğan Meydanı’na açılan cadde ve sokaklar miting süresince araç trafiğine kapatıldı.

Bununla birlikte Tren Gar’ından başlayacak yürüyüş nedeniyle de Talat Paşa Bulvarı, Ulaştırma Kavşağı ile Hasırcılar Kavşağı arası, Cumhuriyet Caddesi Baruthane Kavşağı, Gar Kavşağı arası, Kazım Karabekir Caddesi, Ulaştırma Kavşağı ile Kazım Karabekir Kavşağı arası kortejin hareketine göre; Atatürk Bulvarı, Osmanlı Kavşağı ile Kızılay Kavşağı arası, Mithat Paşa Caddesi, Necatibey Caddesi, miting süresince araç trafiğine kapatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, saat 07.00'den itibaren bazı yollar kontrollü olarak etkinlik bitimine kadar trafiğe kapatıldı.

MECİDİYEKÖY:

Buna göre, Mecidiyeköy Ortaklar'dan itibaren Halaskargazi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Yedikuyular Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Sıraselviler Caddesi, Gümüşsuyu Caddesi, Taşkışla Caddesi, Taşkışla Tünel, Rumeli Caddesi ve Abdulhak Hamit Caddesi, kutlamalar kapsamında trafiğe kapatıldı.

Yolcuzade İskender Caddesi'nden gelen akım, Şişhane Meydanı'ndan Okçumusa ve Bankalar caddeleri yönüne verilecek. Abide-i Hürriyet Caddesi'ne gelen araçlar, Hürriyettepe ışıklardan Cevahir Otel istikametine, Darülaceze'den Hürriyettepe ışıklar istikameti ile Bomonti Dere'den gelen araçlar da Cevhir Otel önünden tekrar Darülaceze Caddesi veya Bomonti yönüne verildi.

Mecidiyeköy'den Halaskargazi Caddesi'ne trafik akışı sağlanmayacak. Bu istikamete gidecek araçlar Esentepe istikametine yönlendirilecek. Şişli yönüne gidecek trafik akışı da Ergenekon Caddesi, Kurtuluş Caddesi ve Dolapdere'ye aktarıldı.

TAKSİM VE CİVARI:

Dolmabahçe'den Gümüşsuyu'na ve Küçük Çiftlik'e gidecek araçlar, sahil yönünden Karaköy'e yönlendirilecek. Adilbaba (Maçka taksi) yönünden gelen akım ise Teşvikiye Caddesi'ne verilecek. Teşvikiye Caddesi'nden Mete Caddesi'ne çıkan tünel kapalı tutulacak.

Perşembe Pazarı ve Unkapanı'ndan gelen araçlar Şişhane'den Kasımpaşa yönüne yönlendirilecek. Tarlabaşı Bulvarı trafiğe kapatılacak ve Kasımpaşa'dan gelen araçlar, Unkapanı ve Perşembe Pazarı'na mecburi olarak yönlendirildi.

Dolapdere'den Yedikuyular-Divan istikameti araç trafiğine kapatılacak, araçlar Dolapdere Kavşağı'ndan ''U'' dönüşü yaptırılacak. Dolapdere Caddesi'nden Ömer Hayyam Caddesi'ne de araç geçişine izin verilmiyor.

TEŞVİKİYE TRAFİĞİ:

Teşvikiye Caddesi'nden gelen trafik akışı, Nişantaşı Kavşağı'ndan Rumeli Caddesi'ne verilmeyip Valikonağı alt başa yönlendirilecek. Süleyman Seba Caddesi'nden gelen akım da Teşvikiye Caddesi'ne aktarılıyor.

Boğazkesen Caddesi trafiğe kapatılırken, bu yöne gelen araçlar da Karaköy istikametine yönlendirilecek. Mebusan Yokuşu'nda araç geçişine izin verilmezken, araçlar için Karaköy istikametine doğru mecburi yön yapılıyor.

Sıraselviler Caddesi'nden gelen araçlar ise Cihangir Firuzağa Meydan'ından Boğazkesen istikametine yönlendirildi.

BURALARDA KAPANABİLİR!

Atatürk Bulvarı Ragıp Gümüşpala ayrımı, Ragıp Gümüşpala Caddesi Unkupanı ayrımı, Kadıköy İskelesi önü Galata ayrımı, Ragıp Gümüşpala Caddesi Galata Köprüsü ayrımı da ihtiyaç halinde trafiğe kapatılacak. E-5 kuzey ve güneyden Mecidiyeköy giriş katılımları da ihtiyaç halinde trafiğe kapatılacak.

TÜNEL, TRAMVAY VE METRO İPTAL

Kutlamalar kapsamında yarın, Kabataş-Taksim Finüküler sistemi, Taksim-Karaköy tünel seferleri, İstiklal Caddesi nostaljik tramvayı, Şişhane-Taksim ve Taksim-Osmanbey arası metro seferleri iptal edildi.

Miting alanında bulunan Taksim Eğitim ve Araştırma ile Alman Hastanelerine gelen ambulans ve hastalar da Karaköy Firuzağa yönünü kullanabilecek.