BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Devlet Bahçeli'nin referandum karnesi

Referandum sürecinde Başbakan Erdoğan'la CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun performansı göz doldurdu. Peki Bahçeli ne yaptı?

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 26 Haziran'dan bu yana 29 il ziyareti gerçekleştirdi. Bu sayı referanduma kadar 31'e ulaşacak. Bahçeli'nin ziyaret ettiği illerde gerçekleştirdiği miting sayısı ise 6 oldu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu genel başkanlık koltuğuna oturduğu 23 Mayıs’tan bu yana sürdürdüğü yurt gezisinde il sayısını 72’ye çıkardı.

Başbakan Erdoğan açıkladığı gibi referandum sürecinde 36 il ziyareti yapacak.

Referandumda en az gezmekle suçlanan MHP lideri de bu süreçte yaptığı ziyaretleri basın duyurusuyla açıkladı.
MHP Genel Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre Bahçeli 26 Haziran’dan bu yana 31 ile ziyaret yaptı. Bu iller sırasıyla Konya, Malatya, Kayseri, Aksaray, Kastamonu, Sinop, Düzce, Sakarya, Bursa, Aydın, Manisa, Uşak, Samsun, Kırıkkale, Konya, Adana, Kırşehir, Nevşehir, Bartın, Ankara, İzmir, Balıkesir, Bursa, Sivas, Tokat, Amasya, Erzurum, Yozgat, Konya. Bahçeli referanduma kadar ayrıca Trabzon ve İstanbul’a gidecek.

6 MİTİNG YAPTI

Bahçeli referandum çalışmalarının büyük kısmını ziyaret ve iftar programı şeklinde düzenledi. Bu süreçte sadece Aydın, Balıkesir, Sivas, Tokat, Erzurum ve Konya’da miting yaptı. Son mitingini de 8 Eylül Çarşamba günü Trabzon’da yapacak.

4 TV PROGRAMI

Çok sık televizyon programına çıkmayan Bahçeli referandum sürecinde bu tavrını değiştirdi. CNN Türk ve Show TV’de canlı yayına katılan Bahçeli ayrıca TV 8 ve SKY Türk’te de canlı yayınlara katılarak soruları yanıtlayacak.