BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Destici, Giresun’da temaslarını sürdürüyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partilileriyle bölge toplantısı düzenlemek için geldiği Giresun’da, Doğanket ilçes...

Abone ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partilileriyle bölge toplantısı düzenlemek için geldiği Giresun’da, Doğanket ilçesinde parti teşkilatının açılışını gerçekleştirdi.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin ilçeye gelmesiyle AK Parti ile yolları ayrıldıktan sonra BBP’ye katılan Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı adeta gövde gösterisi yaptı.
İlçede büyük bir coşkuyla karşılanan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partilileriyle önce esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafın yoğun ilgi gösterdiği BBP Genel Başkanı Destici, bayanlar tarafından yardım amacıyla düzenlenen kermese katılarak burada yöresel süs eşyaları ve kitap aldı. Destici, daha sonra partisinin ilçe teşkilatı açılışını gerçekleştirdi.
Giresun’un göç veren iller arasında en üst sıralarda yer aldığını hatırlatan Destici “Yöre halkının tek geçim kaynağı olan fındık maliyetine satılıyor.Böyle olunca da doğdukları yerlerde doyamıyorlar. Göç etmek zorunda kalıyorlar. İstanbul’da dahi en fazla nüfusu bulunan üç ilden birisi olduğunu biliyoruz. Oysaki bu zor coğrafyada vatan, millet sevgisiyle dolu olan yöre insanı bu dağların, ormanların bekçiliğini yapmaktadır” dedi.

AK PARTİ İLE YOLLARINI AYIRAN DOĞANKENT BELEDİYE BAŞKANI NAZMİYE KABADAYI’YI BAŞKAN ADAYI OLARAK AÇIKLADI
AK Parti ile yolları ayrıldıktan sonra partisine katılan Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı’yı partisinden belediye başkan adayı gösteren Destici “Nazmiye Kabadayı, halkın teveccühü ile göreve gelmiş, doğruluktan ayrılmamış, doğru bildiği yolda devam etmiştir. Belediyenin menfaatleri, ilçenin menfaatleri doğrultusunda taviz vermemiş bugünde aynı şekilde dik durmaya devam etmektedir. Ben ilçe teşkilatımız, il teşkilatımız ve partimiz adına kendisine şükranlarımı sunuyorum. İnşallah gelecek dönemde de adayımız olacak, hizmet etmeye devam edecek, bizde parti olarak kendisine her türlü desteği sağlayacağız. BBP, iktidardan olamaz isen hizmet alamazsın anlayışını yıkan, yok eden bir partidir. Bunun örnekleri bulunmaktadır. Aynı şekilde Doğankent halkımızda görecek ve gösterecektir” diye konuştu.
(İHA)