BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,99
ALTIN 2.428,64
HABER /  GÜNCEL

Yok artık dedirten Reyhanlı iddiası!

Reyhanlı saldırısıyla ilgili Sözcü gazetesinde yer alan iddia herkesi şaşırttı. Reyhanlı halkı saldırının sorumlusunun 'muhalifler' olduğuna inanıyor.

Abone ol

İNTERNETHABER /
Reyhanlı'daki saldırının failleriyle ilgili emniyet tüm hızıyla çalışmalarına devam ederken Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk'ten çılgın bir iddia geldi.

Reyhanlı halkının konuya yaklaşımını kaleme alan Saygı Öztürk, "Halka göre patlamalar; Esad karşıtlarının işi!" dedi.

HÜKÜMET HER DEFASINDA UYARIYOR AMA...

Saldırının ardından hükümet kanadından çıkan her isim 'Saldırı muhaliflerin işi' değil 'Provokasyonlara aldanmayın' uyarısı yapsa da Sözcü'de yer alan iddia göre halk saldırıyı Öz­gür Su­ri­ye Or­du­sunun, ya­ni Esad mu­ha­lif­le­rinin gerçekleştirdiğine inanıyor.

REYHANLI HALKI SESİNİ DUYURAMADI

"Rey­han­lı­'da­ki yö­re hal­kı uzun sü­re­dir na­sıl bir teh­li­key­le kar­şı kar­şı­ya ol­du­ğu­nu an­lat­ma­ya ça­lı­şıtı ama ses­le­ri­ni du­yu­ra­madı" sözleriyle yazısına başlayan yazar, halkın görüşlerine yer verdi.

İNSANLARIN CAN GÜVENLİĞİ KALMADI

Ken­tte Nu­ri Ho­ca di­ye bilinen öğ­ret­men Nu­ri Açı­ka­lın, Sözcü yazarına te­le­fon­la şun­la­rı anlattı: "Ha­ta­y’­ın için­de 10 bi­nin üze­rin­de si­lah­lı Su­ri­ye­li var. İn­san­la­rın can gü­ven­li­ği kal­ma­dı"

Bir ka­mu gö­rev­li­si ise tep­ki­si­ni şöyle di­le ge­tir­di: “Pat­la­ma­nın Esa­d’­la il­gi­si yok. Öz­gür Su­ri­ye Or­du­su­’nun, Tür­ki­ye­’yi sa­va­şa sok­mak için yap­tı­ğı ha­in­lik, sin­si­lik­tir.”