BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Derbinin muhtemel onbiri

Sezonun son derbi maçında ezeli rakipler Beşiktaş ile Galatasaray yarın karşı karşıya gelecek.

Abone ol

BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Bülent Gökçü ile Cemal Gemici yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Aytekin Durmaz. Ezeli rakipler, hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacakları idmanlarla tamamlayacak.

BEŞİKTAŞ PRESTİJ PEŞİNDE

Fortis Türkiye Kupası'nı, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi yenerek müzesine götüren, kötü geçirdiği sezonu kupayla kapatan Beşiktaş, kendi seyircisi önünde oynayacağı son maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Bu sezon evinde yaptığı 16 lig maçında toplam 26 puan yitiren, BJK İnönü Stadı'nda son galibiyetini 62 gün önce alan siyah-beyazlılar, Galatasaray maçını kazanarak, bu maçla ilgili yapılan spekülasyonlara da en güzel yanıtı vermek amacında. Prestij mücadelesi verecek Beşiktaş'ta, sakatlığı bulunan Ahmed Hassan, bu akşam yapılacak idmanda denenecek. Mısırlı futbolcunun durumu maç öncesi netlik kazanacak.

GALATASARAY UMUTLARINI SON MAÇA TAŞIMAK AMACINDA

Galatasaray ise derbi maçtan galibiyetle ayrılarak, şampiyonluk umudunu son haftaya taşımayı amaçlıyor. Derbi maça lider Fenerbahçe'nin averajla gerisinde ikinci sırada başlayacak olan sarı-kırmızılı ekip, öncelikle Dolmabahçe'den galibiyetle ayrılıp, daha sonra Fenerbahçe'nin seyircisiz oynayacağı maçta Kadıköy'den gelecek haberi bekleyecek.

BJK İnönü Stadı'nda ezeli rakibini lig maçlarında 10 yıldır yenemeyen Galatasaray'da, sakatlıkları nedeniyle sezonu daha önce kapatan Ümit ve Yalçın derbide forma giyemeyecek. Dün akşamki idmanda sakatlandığı bildirilen Ayhan'ın ise durumunun maç saatinde netlik kazanacağı açıklandı.

MUHTEMEL 11'LER

Derbi maça, ezeli rakiplerin çıkması beklenen 11'leri şöyle:
Beşiktaş: Cordoba, İbrahim Toraman, Koray, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, Okan, Kleberson, Tümer, Mehmet, Bobo, Gökhan Güleç.

Galatasaray: Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Ergün, Hasan Şaş, Saidou (Volkan), İliç, Heinz, Necati, Hakan.