BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Depremzede anne oğlumu özledim deyince Erdoğan izin ayarladı

ELAZIĞ 'da meydana gelen ve 41 vatandaşın hayatını kaybettiği deprem sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan yaralıları ziyaret etti. Erdoğan'ın ziyareti sırasında ilginç bir diyalog yaşandı. Depremzede anne oğlumu özledim deyince Erdoğan izin ayarladı.

Abone ol

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen deprem sonrası, enkaz altında kalarak yaralanan vatandaşların hastanelerde tedavileri devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da hastanede bulunun yaralıları yalnız bırakmadı.Depremde yaralanan bir annenin ziyaretine giden Recep Tayyip Erdoğan, evlat hasreti çeken anneye desteğini esirgemedi.

Annesiyle ilgilensin diye iki oğluna izin ayarladı

Depremzede anne ile konuşan Tayyip Erdoğan, iki oğlunun işten izin alıp annelerinin yanında olmaları için olanak sağladı. Anne ile konuşmasının ardından telefonla gerekli yerlerle iletişime geçen Erdoğan, evlat özlemi çeken anne ve oğullarını bir araya getirmek için, iş yerlerinden izin ayarladı.

Ahmet'e söylüyorsun, hemen annesinin yanına gönderiyoruz

Erdoğan gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde "Ahmet, senin personelin. Şimdi sen ona 15 gün izin ver, annesinin hizmetinde bulunsun. Birbirlerini çok özlemişler. Sen şimdi Ahmet'e söylüyorsun, onu hemen annesinin yanına gönderiyoruz. Ben hemen gereğini yapıyorum." dedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
TOGG CEO'su Gürcan Karakaş yerli otomobilin fiyatını açıkladı! Bu rakama zor
Foto Galeri TOGG CEO'su Gürcan Karakaş yerli otomobilin fiyatını açıkladı! Bu rakama zor Galeriye Gözat